Vinderup Maskinforretning klar med nyt koncept

Maskinforretning styrker privatdelen med Nykøbing Skov & Have

Tre personer styrer til daglig Nykøbing Skov og Have. Fra venstre Susanne Krog, butik, Verner Sørensen, maskiner, Henning Bundgaard, værksted, og indehaver Jan Pedersen. <i>Foto: Peter Mørk</i>

Tre personer styrer til daglig Nykøbing Skov og Have. Fra venstre Susanne Krog, butik, Verner Sørensen, maskiner, Henning Bundgaard, værksted, og indehaver Jan Pedersen. Foto: Peter Mørk

NYKØBING:Hvor ligger Vinderup Maskinforretning? De fleste vil nok spontant nævne stationsbyen mod syd og ikke sige "på Elsøvej i Nykøbing". Men begge dele er faktisk sande, og fremover får kunderne på Mors lettere ved at identificere sig med en butik, der hedder Nykøbing Skov & Have.

- Vi har døbt butikken om og delt den op. Nykøbing Skov & Have er butiksenheden, der forhandler udstyr til private - såsom plæneklippere, motorsave med mere. Landbrugsdelen hedder fortsat Vinderup Maskinforretning. Med ændringen vil vi satse mere på privatmarkedet, og vi gør det blandt andet med en hjemmeside, hvor der også er mulighed for online-salg, siger indehaver Jan Pedersen.

Man henvender sig samme sted og ved de samme diske, uanset om man er professionel landmand eller privat havemand, men personalet er blevet delt op og specialiseret. Der bliver udvidet mulighed for at kigge på det altsammen i den kommende weekend, hvor Nykøbing Skov & Have holder åbent hus fredag og lørdag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.