Vindmølle entreprenører afholdt informationsmøde

Vindmølleprojekt ved Lilleåen var tirsdag aften til debat på Vesterbølle Efterskole

Helle Aarup Lyngby ændrede ikke opfattelse af vindmølleprojektet ved Lilleåen ved mødet tirsdag aften. Til højre Knud Bak, gårdejer, foran området ved Lilleåen. Foto: Grete Dahl <i>Foto: Grete Dahl</i>

Helle Aarup Lyngby ændrede ikke opfattelse af vindmølleprojektet ved Lilleåen ved mødet tirsdag aften. Til højre Knud Bak, gårdejer, foran området ved Lilleåen. Foto: Grete Dahl Foto: Grete Dahl

AALESTRUP:Det var firmaerne GK Energy og Wind 1, der tirsdag aften afholdt informationsmøde om deres vindmølleprojekt ved Lilleåen, der drejer sig om etableringen af ni 150 meter høje vindmøller.

- Normalt holder vi først møder af denne type under den anden høringsfase, men vi synes, at der var behov for det nu, da vi ikke var med på borgermødet i Aalestrup 12. februar, siger Gert Kristensen, indehaver af GK Energy.

Helle Aarup Lyngby, der er blandt de borgere, der blandt andet har samlet 217 underskrifter imod projektet, deltog i mødet.

- Det var en gennemgang af de lovkrav og bekendtgørelser, der er på området, og som vi kender i forvejen, så derfor fik vi ikke noget nyt at vide, siger Helle Aarup Lyngby.

Projektets videre forløb afgøres formentlig på økonomiudvalget i Vesthimmerlands Kommune 17. april.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.