Hjallerup

Vinterferieaktiviteter

Masser af aktiviteter i Hjallerup Idrætscenter

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Rodeotyren var en populær aktivitet og blev benyttet flittigt. Det var muligt for den, som styrede den, at graduere farten efter ”cowboyens” alder. Foto: Ole Torp

HJALLERUP:- Vi har i år prøvet at fokusere på de helt små i et Miniland for de nul-fem-årige, men det har vist sig at være svært at holde de lidt større børn væk fra det område, og så bliver det lidt for voldsomt for de små.

Heldigvis er der altid forældre, der indgår som frivillige, og på den måde har vi fået opbygget et godt legemiljø for både små og store børn. Netop i Hjallerup oplever vi en rigtig fin opbakning af de frivillige, som vi ikke ser på samme måde i andre byer, oplyser Peter Nielsen fra HopHans.

De sidste seks-syv år har Hjallerup Gymnastikforening samarbejdet med firmaet HopHans om det store Hoppeland i Hjallerup Idrætscenter i vinterferien, og også i år strømmede børn, forældre og bedsteforældre til centret. - Det er første gang, vi bruger tre dage i vinterferien til arrangementet, men det tror vi er en rigtig god idé.

Det har den store tilslutning i hvert fald bevist, siger Tina Kruhl fra gymnastikforeningen.

De mange oppustelige redskaber fra HopHans var lige noget for børnene.

Der var forskellige hoppeborge, hoppepuder, rutsjebane, junglebane, sumobrydning og rodeotyr.

Og når børnene holdt pause fra aktiviteterne - det skete indimellem - så var især bedsteforældrene klar til et besøg efter slik og/eller væske af forskellig art.

Også i svømmehallen var der aktiviteter. Hver eftermiddag ugen igennem var der ”Sjov i svømmehallen” i tre timer.

- Jeg tror, vi har haft besøg af børn og voksne i et antal på mellem 1700 og 1800 ugen igennem.

- Det glæder vi os over og har besluttet at gentage succesen næste år i vinterferien, siger den nye centerleder, Jim Hermansen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.