Vinterferiesjov i lange baner

Messecenter omdannes til Jubiland

Hvis ikke hoppeborgene, klatrebjergene eller rutsjebanerne frister, vil der i ”Jubiland” bl. a. også være mulighed for at lege med Lego. Arkivfoto <i>Foto: Torben Hansen</i>

Hvis ikke hoppeborgene, klatrebjergene eller rutsjebanerne frister, vil der i ”Jubiland” bl. a. også være mulighed for at lege med Lego. Arkivfoto Foto: Torben Hansen

AARS:Hoppende børn i massevis må også i 2015 forventes at ville indtage Messecenter Vesthimmerland i skolernes vinterferie.

Det sker, når messehallerne i Aars 17. og 18. februar skifter navn til ”Jubiland” - og omdannes til, hvad messecenteret selv betegner som Nordjyllands største hoppe-legeland.

- Jubi-Land er den perfekte ferieoplevelse for børn og deres forældre eller bedsteforældre.

- Der er hoppeborge, klatrebjerge og rutsjebaner i lange baner. Og hvis ikke det frister, kan børnene i stedet lege med Lego eller tegne, fremhæver projektleder Inge Bjørn.

For de fartglade vil der i år også være mulighed for at køre i gokart i det tilstødende Himmerland Gocart-center, og hvis sulten og tørsten undervejs skulle melde sig, er der selvfølgelig også mulighed for at købe mad, drikke og slik.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


Breaking
LIVE fra Mink-sagen - nu taler politikerne ud
Luk