Vognsild får 46.000 kroner

Friluftsrådet har besluttet at støtte naturprojekt ved Vognsild

Foto: Friluftsrådet

Foto: Friluftsrådet

VOGNSILD:Som led i den nye Naturekspeditionsrute i Vesthimmerland Kommune vil Vognsild & Omegns Beboerforening skabe et attraktivt grønt område ved byens sø. Området skal give de lokale borgere, institutioner og besøgende bedre mulighed for ophold og læring i naturen. En bro og et vandløb giver mulighed for at studere søens natur ved hjælp af vandkikkerter. Derudover etableres en pavillon med naturformidlingsmaterialer, en bålplads og en amfiscene. Der gives et tilskud på 46.000 kr.

Projekterne er 1 ud af i alt 28 projekter i Nordjylland, der får glæde af Tips- og Lottomidler til Friluftslivet.

En række initiativrige lokale foreninger, kommuner og institutioner har fået økonomisk støtte til at realisere deres friluftsprojekter rundt om i Nordjylland. De mange tilskud kommer fra Tips- og Lottomidler til Friluftslivet. Puljen støtter lokale initiativer, som forbedrer befolkningens viden om naturen og muligheder for friluftsliv.


Blandt de mere end 1100 ansøgninger, der modtages hvert år, er der mange spændende idéer – og alle kan søge. Friluftsrådets bestyrelse har netop bevilget godt 10 millioner kr. i støtte til 150 projekter fordelt på alle landets regioner. Heraf vil de 28 projekter se dagens lys i Nordjylland med en samlet støtte fra Tips- og Lottomidler til Friluftslivet på ca. 1,8 millioner kr.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.