Vokseværk hos Hangaard Biler

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Brian Hangaard kan i år fejre 10 år som brugt vogns forhandler i Thisted. Forretningen sælger 200 biler årligt. Foto: Ole Iversen Foto: Ole Iversen

Salgskurven hos Hangaard Biler går kun en vej, og det er opad. Samme vej går kundernes forventninger om lokaleindretning og kvalitet.

Derfor udvider bil forretningen på Hanstholm vej nu 650 m2 med byggeri af en ny udstillingshal. Der har netop været rejse gilde på hallen som kommer til at kunne rumme 40 biler. Samtidigt bliver der lagt 1500 m2 fliser rundt om forretningen, og den gamle hal fra 2011 bliver nyt klargøringssted for bilerne.

- Vi er nødt til at følge med tendensen i branchen, fortæller indehaver Brian Hangaard.

- Det går mod større og mere præsentable udstillinger. Det passer rigtig godt i vores koncept, hvor det handler om nyere brugte biler. Her har kunderne høje forventninger, og bilernes niveau skal være næsten på højde med med nye. Men det er sådan jeg altid har kørt forretningen. Jeg har altid taget mit salg af brugte biler meget seriøst, siger han.

Hangaard Biler kan fejre 10 års jubilæum i år. Det der var en lille hobby forretning, med salg af et par biler på Simons Bakke for 10 år siden, er nu en af Thys største brugtvognsforretninger.

- Vi sælger 200 nyere brugte biler årligt. Alle biler i den nyere ende. Hvor kunden kan opnå store besparelser i prisen i forhold til nye biler. Med vores nye hal, så skulle års salget af biler gerne vokse lidt. Uanset så får vi nu nogle flotte opvarmede lokaler, hvor bilerne kan præsentere sig flot. Med fliser mellem alle bygninger, bliver hele forretningen mere præsentabel, sommer og vinter, siger Brian Hangaard.

Den nye hal hos Hangaard Biler på Hanstholmvej indvies i december.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst