Færdselsforseelser

Voldsmand fjernet fra gaden

23-årig mand fra Assens fik over et års fængsel for vold og trusler.

Arkivfoto

Arkivfoto

AALBORG:Nogle solide branderter og flere hasarderede køreture kombineret med en særdeles aggressiv optræden førte mandag til en dom på et år og to måneders fængsel for en 23-årig mand fra Assens.

Anklageskriftet mod ham talte adskillige tilfælde af bilkørsel, selvom han for længst er frakendt kørekortet, og flere af turene er desuden foretaget med for meget sprit i blodet.
Mere alvorligt er det dog, at han 3. september i år slog og bed en mand, der forsøgte at standse hans hasarderede kørsel i Assens.
Ved samme lejlighed truede den 23-årige offerets mor på livet, og da to andre kom til og fik standset voldshandlingen, så blev også den ene af dem truet på livet.
Herefter satte den 23-årige sig igen bag rattet, men han kom ikke ret langt, da bilen kort efter ramte et elskab og lagde et stakit ned.
Det lykkedes ham at gå derfra, men han blev kort efter anholdt, selvom nogle af hans venner forsøgte at lægge sig imellem.
Hans promille blev senere målt til 1,96.

Huskede intet om trusler

I byretten i Aalborg erkendte han, at han havde været i klammeri, men efter hans opfattelse havde han kun forsøgt at slippe, da hans modstander havde taget fat i ham. Truslerne kunne han ikke erindre noget om.

Men det kunne de i alt fem vidner, der blev ført i retten, og da den 23-årige har flere domme bag sig for vold, trusler og afpresning og i den forbindelse har opsparet en reststraf på over syv måneders fængsel, så endte den samlede straf altså på mere end et år.
Han fik samtidig frakendt kørekortet i 10 år.
Den 23-årige tog imod tilbuddet om 14 dages betænkningstid med hensyn til, om han vil anke dommen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.