Hjørring

Voldsoffer glad for undskyldning fra politiet

35-årig kvinde forsøgte forgæves at få hjælp mod voldelig bekendt. Politiet i Hjørring erkender fejl i sagen

Arkivfoto

Arkivfoto

HJØRRING:Nordjyllands Politi i Hjørring erkender nu blankt, at de har begået en fejl i forbindelse med en chikanesag, der endte med grov vold i sidste uge.

Her blev den 35-årige Annette Bech Pedersen opsøgt af en bekendt i sit hjem i Hjørring, og i løbet af fem timer blev kvinden slået og sparket samt truet med saks og kniv, mens hendes datter lå på 1. salen og sov.

Annette Bech Pedersen har forklaret til politiet, at hun blev slået op mod 100 gange. Den 30-årige ekskæreste blev fredag varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for den grove vold.

Men hun har efterfølgende rettet kritik af politiet i flere andre medier, fordi hun ikke mener, at politiet i Hjørring har taget hende seriøst i sagen.

Sagen er "faldet mellem to stole"

Flere gange har hun nemlig henvendt sig i forsøget på at få hjælp - men forgæves.

Og det er en klar fejl, lyder det fra politiet.

- Vi har undersøgt sagen, og kvinden har flere gange henvendt sig til vores servicecenter. Desværre er sagen faldet ned mellem to stole, uden at der er blevet gjort noget. Der skulle være gjort noget, og det beklager vi, siger politikommissær Søren Bach.

- Vi tager alle borgerhenvendelser seriøse, og fremadrettet vil vi stramme op, så dette ikke sker igen, siger politikommissæren.

Han ønsker ikke at kommentere på hændelsesforløbet omkring voldsepisoden, ligesom han ikke vil vurdere, om politiet kunne have forhindret det voldelige overfald, hvis de ikke havde begået en fejl.

- Det er svært at sige noget om, men jeg kan sige, at der bliver gjort noget nu, siger Søren Bach.

- Troede det var mig, den var gal med

Annette Bech Pedersen er lettet over indrømmelsen.

- Det gør, at jeg føler mig mindre som en idiot. Ingen troede på mig, og jeg gik endda og tænkte, at det måtte være mig, den var gal med. Nu føler jeg, at jeg kan se mig selv i øjnene igen, fortæller hun til NORDJYSKE.

Ifølge Annette Bech Pedersen har manden forsøgt at komme i kontakt med hende på forskellige måder og har både truet og forsøgt at afpresse hende via telefon, sociale medier og fremmøde på hende adresse.

- Jeg har ringet til politiet efter hver episode, og jeg har mødt op hos dem i både Aalborg og Hjørring. De har afvist mig ved alle henvendelser og endda afvist at se den dokumentation, som jeg havde. Deriblandt screenshots, lyder det.

Annette Bech Pedersen regner ikke umiddelbart med at skulle klage over politiets sagsbehandling, men vælger i stedet at glæde sig over indrømmelsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst