Vrede vendt til glæde i Tylstrup og Ulsted

Plejehjemmene i de to byer ser alligevel ud til at blive reddet af politikerne

Det var svært at få øje på smil, da der var udsigt til at plejehjemmene i Tylstrup og Ulsted skulle lukkes. Men nu er humøret bedre i Aalborgs nordlige opland. Arkivfoto

Det var svært at få øje på smil, da der var udsigt til at plejehjemmene i Tylstrup og Ulsted skulle lukkes. Men nu er humøret bedre i Aalborgs nordlige opland. Arkivfoto

TYLSTRUP/ULSTED:Der er glæde Tylstrup og Ulsted efter nyheden om, at byrådet umiddelbart har taget planerne om at lukke de to byers plejehjem af bordet igen.

I begge byer har der de seneste dage været borgermøder i henholdsvis Tylstrup Hallen og Ulsted Forsamlingshus og begge steder var der fyldt op med borgere, som kom for at protestere.

- Det er helt fantastisk, siger formanden for Tylstrup Samråd, Hans Christian Christiansen.

Formand er utrolig glad

Formanden for Ulsted Samråd, Lars Springborg, er mindst lige så tilfreds:

- Det er jeg utrolig glad for at høre. Så hjalp det, siger han.

På Plejehjemmet Solgården i Tylstrup er der plads til 25 beboere, og på Plejehjemmet Ulstedparken er der plads til 12. Besparelsen er på 3,7 millioner kroner pr. år fra 2017 ved at lukke begge hjem. Men det bliver altså ikke til noget ifølge meldingerne fra Aalborg Byråd.

Ros til politikerne

- Det skal de have stor ros for. Det er flot, når politikerne tager ud og lytter, som det er sket i det her tilfælde, siger Hans Christian Christiansen, der glæder sig over, at så mange i Tylstrup og omegn bakkede op og mødte op til borgermødet i tirsdags.

- Der var en god og ordentlig debat. Det skal alle have ros for. Flot at byen har stået sammen om det her. Det viser, at det kan betale sig at stå sammen. En person kunne ikke have gjort det her alene, siger han.

Lars Springborg er også stolt over de mange mennesker, der kom til borgermødet i Ulsted.

- Det var en flot opbakning, og en rigtig god debat, hvor man holdt den gode tone. Jeg er meget glad, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.