White Hawks nappede bronzen

Uafgjort i Herning var nok til metal

15
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kvik Hockey ArenaHerningBlue Fox Herning møderFredrikshavn White Hawks i den sidste kamp om bronzemedaljerne i MetalligaenFoto Claus Søndberg

HERNING:Frederikshavn White Hawks sørgede onsdag aften for leve op til titlen på den danske ishockeyliga, Metalligaen, da de nappede medaljerne af det mindst ædle metal.

Bronzemedaljen kom i hus efter resultat 2-2 i Herning - Nikolaj Nedermark blev ”matchvinder” da han udlignede fire og et halvt minut før tid - ellers var kampen gået i overtid.

Kampen startede ud i et hæsblæsende tempo, og der var ikke spillet mere end 24 sekunder, før pucken lå i netmaskerne første gang.

Victor Backman lagde pucken ind midt i zonen, og her fik Kasper Degn fat i den og sendte den sikkert ind bag Joe Fallon i White Hawks-målet.

Men høgene skulle så heller ikke bruge mere end godt et minut på at svare igen. Et powerplay blev lynsnart udnyttet. Anton Mylläri sendte en fremragende pasning til Adam Miller, der kunne modtage pucken i fart ved blueline, og her trak han ind i mellem de to Herning-backer, inden han efter en fiks finte kunne læge den forbi Lubomir Pisar.

Der blev ikke flere scoringer i første periode trods yderligere to overtalssituationer til høgene, mens Joe Fallon i den anden ende måtte hive to solide parader ud af ærmet på friløbere til Lou Dickenson.

Og selvom ingen af de to mandskaber er synderligt begejstrede over at spille om bronzen og ikke guldet, så var anden periode et synligt bevis på, at holdene i hvert fald mente, at de lige så godt kunne nappe de bronzemedaljer, når de nu var på spil.

Her blev der for alvor gået til stålet i nærkampene, og det førte til fem udvisninger og flere slagsmål.

Hjemmeholdet fik scoret periodens eneste mål, da Andreas Søgaard fandt Mathias Pedersen i en position skråt foran mål, og herfra satte han pucken ind i hjørnet.

Og dermed var det helt lige inden tredje periode, efter Frederikshavn havde vundet den første kamp med 3-2 tirsdag aften.

Frederikshavn startede tredje periode i powerplay, og efter bare få sekunder var det meget tæt på en udligning, da Morten Lie Trak ind i zonen og hamrede pucken mod mål - men stolpen var med Blue Fox i denne omgang.

Midtvejs i perioden var Markus Jensen til gengæld tæt på at gøre det til 3-1. Han erobrede pucken fra høgenes bagerste mand, men formåede ikke at udnytte den ekstremt store mulighed.

Finske Anton Mylläri fik en god mulighed for 2-2 efter en god periode med høgepres, men Pisar nåede lige på tværs til at redde firsttimeren efter en flot tværpasning fra Kristoffer Jonsson, der selv havde været tæt på kort forinden.

Men fire og et halvt minut før tid lykkedes det høgene at udligne. Efter hård kamp om pucken fik Thomas Søndergaard lagt den til rette for Nikolaj Nedermark, der fra tæt hold kunne sende den i mål.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.