White Hawks tæt på semifinale

Med en 5-1 sejr hjemme over Herlev, mangler man nu bare en sejr i fire kampe

13
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Frederikshavn White Hawks er meget tæt på at booke billet til semifinalerne i årets slutspil, efter endnu en nedsabling af Herlev i Frederikshavn. Gæsterne blev sendt hjem med en sæk på 5-1, og skal nu sejre fire kampe i streg for at gå videre. Og det ikke bare ligner - det er en umulig opgave.

White Hawks satte sig på opgøret fra start, og der var blot spillet 45 sekunder, da Robin Bergman fik en gylden mulighed for at bringe hjemmeholdet foran på en friløber, men Kroselj reagerede godt i gæsternes mål. Cam Paddock fik også en friløber, der blev reddet, men han noterede sig så til gengæld for kampens første scoring, da hjemmeholdet fik det første powerplay.

White Hawks fik sat spillet op til et par gode slagskud fra den hårdtskydende svensker Alexander Ytterell, og på andet forsøg dukkede den store Paddock op inde foran kassen og styrede pucken i nettet.

Men hjemmeholdet fik ikke lov til at gå ud til første pause med en føring. Et dumt pucktab i egen zone gav en stor chancer til Eagles. I første omgang hev Bryan Hogan en stor redning op ad ærmet, men i anden omgang kunne Thor Dresler smaske pucken i netmaskerne.

Anden periode gav igen overtag til hjemmeholdet, og det var ikke ufortjent, da Nikolaj Nedermark scorede til 2-1 få sekunder efter at være kommet ud fra boksen efter hjemmeholdets første udvisning. Morten Lie fik chancen på en friløber, og på returen satte Nedermark pucken i det frie mål.

Til gengæld udmærkede hjemmeholdet sig også ved at spille sæsonens dårligste fem imod tre-situation, hvor man ikke kom frem til en eneste chance. Og Hogan måtte endnu engang vise lidt magi på stregen, da hjemmeholdet fik en udvisning for at være for mange mand på isen.

Hogan dukkede op med en stor redning igen i tredje periode, da Andrew Fox fik en friløber efter et nyt dumt pucktab. Men gæsterne dummede sig, da Sebastian Laursen pådrog sig en 2-2 minutters udvisning med knap otte minutter igen, og det udnyttede Cam Paddock til at bringe hjemmeholdet foran 3-1 på en retur på skud fra Morten Lie. Og Robin Bergman scorede i anden del af udvisningen med et forrygende håndledsskud, der bare blev placeret op i nettaget, og så var den kamp afgjort.

Og Bergman puttede yderligere et søm i gæsternes kiste med en ny flot scoring til 5-1.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.