White Hawks-træner: Mistede ikke disciplinen

Frederikshavn fik mange udvisninger i søndagens møde med Aalborg Pirates, men cheftræner Peter Johansson sender skylden videre

Foto: Kim Dahl Hansen

Foto: Kim Dahl Hansen

FREDERIKSHAVN:De to dommere Søren Reis og Casper Bering Nielsen var alt andet end populære, da udvisningerne begyndte at regne ned over Frederikshavn White Hawks i søndagens lokalderby mod Aalborg Pirates.

Fire udvisninger ragede høgene til sig på blot otte minutter i løbet af anden periode, og det fik hjemmeholdets vrede vendt mod kampens opmænd.

- Det eneste, jeg vil sige om det, er, at vi i hvert fald ikke mistede disciplinen. Vi arbejdede stenhårdt, men vi spiller ikke urent. Vi er trods alt nummer to på ligaens fairplay-liste, konstaterer White Hawks-træner Peter Johansson.

Til trods for modgangen fik høgene to point ud af opgøret, da Robin Bergman afgjorde affæren efter straffeslag.

- Vi havde rigtig meget tid i undertal, men vi blev ved med at arbejde hårdt for hinanden. Det er jeg meget tilfreds med, lyder det fra White Hawks-træneren.

Undervejs blev der dog også dryppet malurt i White Hawks-bægeret, da den amerikanske profil Colin Vock måtte udgå med en skade.

- Jeg ved faktisk ikke, hvad der er sket. Jeg fik bare en besked fra lægen om, at han ikke skulle spille videre. Vi må se, hvor alvorligt det er, siger Peter Johansson.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.