White Hawks vinder vanvittigt drama i Ørneborgen

Herlev raser efter vildt frederikshavner-comeback

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HERLEV:Frederikshavn White Hawks bragte sig foran med 2-0 i DM-kvartfinaleserien mod Herlev efter en vanvittig duel, hvor Frederikshavn var nede med 0-2 med under tre minutter tilbage af kampen. Og blot 13 sekunder før tid fik Alexander Ytterell udlignet i en situation, hvor hjemmeholdet appellerede for, at der lå en nordjyde i Herlevs målfelt.

I overtime var det ikke mindre kontroversielt. Robin Bergmans scoring kom først efter, at dommerne havde ladet spillet fortsætte i 30 sekunder. Ved næste spilstop fandt dommerkvartetten ud af, at Bergmans afslutning havde været over stregen. Vilde protester fra Herlev, og Erik Hjalmarsson gik skridtet videre og skubbede til en dommer. Men kendelsen stod ved magt og den nordjyske sejr var en kendsgerning.

Det var ingen overraskelse, at anden akt af serien mellem Herlev og Frederikshavn også skulle blive en ondskabsfuld omgang. Kimen var ligesom blevet lagt fredag aften oppe i Scanel Hockey Arena, hvor der blev smadret igennem.

Barskt blev det også i Ørneborgen, som er et meget ugæstfrit sted at komme som udehold.

En intens første periode med masser af unoder sluttede 0-0.

Et minut inde i anden periode blev der lavet om på det. To frederikshavnere sad og duggede ruden til i gæsternes straffeboks på samme tid.

Så er det ingen verdenssensation, at netop Kim Staal kunne gøre det til 1-0. Veteranen er ekspert i at omsætte den slags muligheder.

Frederikshavn havde herefter nogle muligheder, men Gasper Kroselj var stærk i Herlev-buret.

Efter en halv times spil var heldet så helt og holdent med Herlev. Nicholas Phillips skød på mål. Pucken sprang via Alexander Ytterell i nettet til en 2-0-scoring.

Nicolai Meyer fik en stor chance i starten af tredje periode for at forøge spændingen, men en friløber prellede af på skulderen af Gasper Kroselj.

Mere nerve kom der dog i kampen, for med tre minutter tilbage fik Stéphane Goulet omsider pucken i nettet bag Gasper Kroselj.

16 sekunder tid fik dramet i Ørneborgen så en ekstra dimension, da Frederikshavn fik udlignet. Den svenske back Alexander Ytterell viste atter sin målfarlighed, da han assisteret af Goulet og Paddock fik pucken i nettet bag Kroselj.

En scoring der afstedkom kæmpe jubel blandt det store kontingent af tilrejsende frederikshavnere.

Deres glæde var ikke mindre berusende, da Robin Bergman scorede sin gamewinner i overtime.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.