Wieghorst: Spillerne har taget kritikken til sig

AaB-træneren var glad for attituden i sejren over Horsens

Thomas Jasper
Foto: Michael Koch
AaB 15. april 2018 16:37 - Opdateret 17. april 2018 05:32

FODBOLD: AaB fik søndag en smule oprejsning efter onsdagens dybt skuffende nederlag til FC Fredericia i DBU Pokalen, da det blev til en 2-0-sejr over AC Horsens i Alka Superligaens mesterskabsslutspil.

Og AaB-træner Morten Wieghorst var glad for det, han så søndag.

- Det var en rigtig vigtig sejr, og den betyder ekstra meget efter den uge, vi har haft. Det mest varmende var at se, at spillerne viste, at de har taget kritikken til sig. De holdt sammen og viste, at de ville arbejde hårdt for hinanden, holdet og klubben.

- Spillemæssigt var det ikke lige kønt hele vejen igennem, men det havde jeg heller ikke forventet med den situation, vi står i. Det vigtigste var, at vi viste den rette karakter, siger AaB-træner Morten Wieghorst.

Med bannere med kritik af både spillere og ledelse og tavshed fra tribunerne blev kampen mod Horsens også brugt af AaB-tilhængerne til at lufte deres utilfredshed.

- Det har været en god dialog med tilhængerne, der også mødte op på vores anlæg i går. De har fået luftet deres frustrationer, og vi har lyttet. De skal ikke betvivle vores commitment, og det vi fik vi også vist i dag, siger Morten Wieghorst.

Tema: AaB

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...