Wiesmach: Altid svært i en premierekamp

Aalborg Håndbolds fløjspiller lovpriser indsatsen i Kolding

21
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

KOLDING:Patrick Wiesmach blev med ni scoringer - langt det fleste på kontra - den afgørende spiller for Aalborg Håndbold i søndagens udesejr på 29-27 over KIF Kolding København i slutspillet.

Det holdt dog hårdt, men det overrasker ikke fløjspilleren.

- De fik lagt et godt tryk på os og dommerne, og det er en svær udebane med gang i den. En premierekamp i en slutspil byder heller ikke altid på det pæneste håndbold, men det handler om at være kynisk i de afgørende situationer. Det synes jeg vi var, siger Patrick Wiesmach.

Kolding havde langt hen af vejen held med at frustrere Sander Sagosen med hårdt forsvarsspil, men til slut blev nordmanden alligevel afgørende.

- Vi ved godt, at vi har en dygtig spiller, som kommer til at blive mødt med rigtig megen fysik. I dag var det som om, at de fik lov til at tackle lidt ekstra hårdt på ham og tirre ham. Men i anden halvleg lykkes han med at spille mere frit og undgå at lade sig gå på. Og så har han jo en fantastisk evne til at tage sagen i egen hånd og afgøre tingene, roser Patrick Wiesmach.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.