Aalborg

Wrist går sammen med hollandsk konkurrent

Wrist vokser fra 1300 til 1400 medarbejdere ved sammenlægningen med Rotterdam-firmaet Klevenberg

Arkivfoto: Michael Bygballe

Arkivfoto: Michael Bygballe

AALBORG:Wrist Ship Supply, verdens ledende leverandør af forsyninger til skibe og offshore-faciliteter, og Klevenberg, Rotterdam, har besluttet at sammenlægge deres globale aktiviteter, hvis de relevante konkurrencemyndigheder giver tilladelse, oplyser selskaberne i en pressemeddelelse.

Klevenberg har et solidt omdømme for fremragende kundebetjening, opbygget gennem årtiers stærke lokale tilstedeværelse på det stærkt konkurrenceprægede marked for skibsforsyning.

Ved at gå sammen med Wrist vil Klevenberg kunne udnytte Wrist-gruppens globale netværk og omfattende indkøbskapacitet, mens Wrist nu også kan tage del i Klevenbergs gode kundeservice.

Der er fuld overensstemmelse mellem grundpillerne i de to virksomheders forretningsmodeller.

Ekspert-betjening

Begge virksomheder tilbyder sammenhængende tjenester, der i stigende grad efterspørges af kunderne i deres stræben efter effektivitet. Og missionen for begge hold medarbejdere er at levere ekspert-betjening til kunderne, så deres liv til søs bliver bedre.

Adm. direktør for Wrist Ship Supply Robert Kledal. Privatfoto

Adm. direktør for Wrist Ship Supply Robert Kledal. Privatfoto

Klevenbergs erfarne ledelsesteam vil stå i spidsen for de fremtidige sammenlagte aktiviteter i Rotterdam, hvor virksomheden har store og moderne lagerbygninger, centralt placeret i havneområdet. Sammenlægningen omfatter også landtransportselskabet C. Maat Transport B.V., Rotterdam.

I 2014 etablerede Klevenberg aktiviteter i Houston, USA, som betjener det atlantiske marked og den mexicanske golf. Disse aktiviteter sammenlægges med Wrists aktiviteter i Houston og regionen.

Global skibsforsyning

Gennem mere end ti år har det været en del af Wrists strategi at spille en ledende rolle i konsolideringen af den globale skibsforsyningsbranche, som traditionelt har været sammensat af typisk lokale og ofte familieejede virksomheder. Som følge heraf undersøger Wrist til stadighed forskellige muligheder for fortsat vækst, herunder opkøb og etableringer.

Nylige udvidelser af Wrist-gruppens aktiviteter omfatter erhvervelsen af Garrets i 2016 og etablering af nye kontorer i Hamburg og Las Palmas, også i 2016. I 2017 tilføjede Wrist et kontor i Shanghai, som ikke mindst fokuserer på nybyggede skibe, som har brug for et bredt udvalg af forsyninger og udstyr, før de leveres fra skibsværfterne til de fremtidige ejere.

Wrist og Klevenberg er to økonomisk sunde virksomheder. Sammenlægningen ventes at øge effektiviteten og kundeserviceniveauet. De to parter er enige om ikke at oplyse økonomiske detaljer. Wrist Ship Supply bliver den fortsættende juridiske enhed.

Wrist Ship Supply og Klevenberg

Wrist Ship Supply er verdens ledende leverandør af forsyninger til skibe og offshore-faciliteter med en markedsandel omkring 8%. Wrist tilbyder en global 24/7 service, der omfatter håndtering af kundernes egne materialer, shipping, luftfragt og relaterede tjenester, som dækker efterspørgslen fra såvel internationale som lokale virksomheder.
Wrists 1.300 medarbejdere på kontorer verden over er stolte over at gøre det let for kunderne at modtage deres forsyninger – hvor og hvornår det ønskes – effektivt og til den bedst mulige pris. Siden 2007 er Altor Fund II majoritetsaktionær i Wrist.
Om Klevenberg
Klevenberg er Rotterdams største leverandør af skibsforsyninger og har en stærk markedsposition i ARA-regionen (Amsterdam-Rotterdam-Antwerpen), baseret på et solidt omdømme for fremragende kundebetjening.
Aktiviteter i Houston, USA, blev tilføjet i 2014. Koncernen har næsten 100 medarbejdere.
Virksomheden blev oprindelig grundlagt i Rotterdam i 1898.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.