www.mariagerfjord.dk bedst på nettet

Mariagerfjord Kommunes hjemmeside er kåret som den bedste kommunale hjemmeside i Nordjylland.

www.mariagerfjord.dk er den bedste kommunale hjemmeside i Nordjylland.

www.mariagerfjord.dk er den bedste kommunale hjemmeside i Nordjylland.

MARIAGERFJORD:En årlig måling af kommunale hjemmesider viser, at Mariagerfjord Kommune er nr. 1 i Nordjylland og nr. 10 på landsplan.

En gang om året måler Bedst på Nettet kvaliteten af kommunale hjemmesider. Resultatet, som netop er offentliggjort, viser, at Mariagerfjord Kommune er nummer et i Nordjylland. Og ud af de 98 kommuner i Danmark ligger Mariagerfjord Kommune nummer 10.

Målingen bygger på en brugervurdering og en tilgængelighedstest. Og det samlede resultat har givet Mariagerfjord Kommune den flotte placering.

Resultatet viser, at borgerne er tilfredse med kvaliteten og hastigheden på kommunes hjemmeside. Men også at der er forbedringspotentiale. Borgene kan have svært ved at finde rundt på hjemmesiden og finde den information, de skal bruge.

- Vi arbejder altid på at forbedre hjemmesiden. Allerede i starten af februar lancerer vi en ny forside, som blandt andet vil give borgerne en lettere adgang til selvbetjeningsløsninger. Formålet er at give borgerne en oplevelse af øget kvalitet og fleksibilitet i det digitale møde med Mariagerfjord Kommune, siger web-koordinator Mia Bo Petersen.

Bedst på Nettet er Digitaliseringsstyrelsens årlige måling af kvaliteten af den offentlige, digitale forvaltning og borgerbetjening.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.