Zizzi flytter i gågaden

Anne Mette Monberg glæder sig til at flytte ned i ”gaden” til en nyrenoveret 200 kvadratmeter butik. Foto: Ole Iversen

Anne Mette Monberg glæder sig til at flytte ned i ”gaden” til en nyrenoveret 200 kvadratmeter butik. Foto: Ole Iversen

Af Ole Iversen.

Indehaver af Zizzi, Anne Mette Monberg, kunne ikke sige nej til et godt tilbud, om at flytte sin butik ned i gågaden.

Derfor flytter butikken nu fra første salen, et par hundrede meter ned i forreste linje i gågaden. Her skal det nye Zizzi boltre sig på 200 nyrenoverede kvadratmeter butik, der bliver ledig når New Look lukker pr. 1. februar, og Fotografen flytter andetsteds i Thisted.

De to ældre butikker slås sammen til en stor nyrenoveret butik.

- Vi har i dag 150 kvadratmeter. Når vi kommer på plads i det nye lokale, vil der blive mere plads til mere tøj, fortæller Anne Mette Monberg til thistedposten.dk.

- Jeg glæder mig helt vildt. Vi får mere "legeplads" og vi kommer frem i forreste række. Det sidste er jeg sikker på vil få positiv indvirkning på vores omsætning. Men jeg er ked af at sige farvel til samarbejdet med kollegaerne i butikkerne i centret. Vi har et fedt fællesskab butikkerne imellem, siger hun.

- Vi har jo ikke noget lager i Zizzi. Alt hvad du ser på hylderne er det vi har hjemme. Det sparer jo mange udgifter til at holde et lager. Med mere plads får vi også mere tøj på hylderne. Ellers vil konceptet være det samme, med de samme tøjmærker, siger Anne Mette Monberg, der ejer Zizzi Thisted.

Butikken er en del af den store Zizzi kæde med alene 44 butikker i Danmark, og en stribe butikker i Norge, Sverige, Finland, Estland, Holland, Tyskland.

Zizzi er på plads i gågaden til at åbne 1. marts.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.