Zumba for den gode sag

Lørdag dansede og svedte man i Klim for at samle penge til kræftramte børn

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

KLIM:Der blev danset, svedt, grinet og hygget – alt sammen i den gode sags tjeneste, da Thorup-Klim Hallen lørdag dannede ramme om et stort zumba-arrangement.

Under overskriften ”Danser mod cancer” var der kaldt til samling til en lokal variant af et landsdækkende tiltag til fordel for ”Foreningen Cancerramte Børn”.

80 ”zumbaister” havde taget imod tilbuddet, og under kyndig ledelse af forskellige instruktører blev det en særdeles hektisk eftermiddag i Thorup-Klim Hallen.

Her var også initiativtager til ”Danser mod cancer, Charlotte Møller Bolivard til stede. Hun glæder sig over den store lokale opbakning, der hele dagen også samlede ganske mange publikummer i hallen.

– Det er dejligt, at så mange har støttet op om tiltaget. Humøret har hele dagen været højt, og med et landsækkende resultat på 444.000 kr. er der god grund til at være tilfreds, konstaterer Charlotte Møller Bolivard.

Ud over deltagergebyrerne blev lørdagens overskud indsamlet via diverse sponsorbidrag. Der blev danset zumba for kræftramte børn i alt 40 steder i landet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden