Plus

Hos Nathalie får alle en chance: Ledige lærer at lave sushi - selvom de aldrig før har kogt et riskorn

To nordjyske virksomheder er blevet udvalgt til at deltage i et vækstforløb, der skal få virksomhederne til at vokse og skabe jobs til arbejdsløse aalborgensere

Anne Brik Jensen
Hos Sushimania har man både erfarne kokke, der har lavet sushi i mange år, men også medarbejdere, som virksomheden selv har lært op fra bunden. Foto: Bente Poder
Arbejdsløshed 20. marts 2019 06:00

AALBORG: Kan man blive professionel sushikok uden forudgående kendskab til ris, grøntsager og fisk?

Sagtens! I hvert fald hvis man spørger Nathalie Ina Kühl, der er indehaver...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 99 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus

Arbejdsløshed

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...