Hos Nathalie får alle en chance: Ledige lærer at lave sushi - selvom de aldrig før har kogt et riskorn

To nordjyske virksomheder er blevet udvalgt til at deltage i et vækstforløb, der skal få virksomhederne til at vokse og skabe jobs til arbejdsløse aalborgensere

Hos Sushimania har man både erfarne kokke, der har lavet sushi i mange år, men også medarbejdere, som virksomheden selv har lært op fra bunden. Foto: Bente Poder

Hos Sushimania har man både erfarne kokke, der har lavet sushi i mange år, men også medarbejdere, som virksomheden selv har lært op fra bunden. Foto: Bente Poder

AALBORG:Kan man blive professionel sushikok uden forudgående kendskab til ris, grøntsager og fisk?

Sagtens! I hvert fald hvis man spørger Nathalie Ina Kühl, der er indehaver...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.