Hos Nathalie får alle en chance: Ledige lærer at lave sushi - selvom de aldrig før har kogt et riskorn

To nordjyske virksomheder er blevet udvalgt til at deltage i et vækstforløb, der skal få virksomhederne til at vokse og skabe jobs til arbejdsløse aalborgensere

Hos Sushimania har man både erfarne kokke, der har lavet sushi i mange år, men også medarbejdere, som virksomheden selv har lært op fra bunden. Foto: Bente Poder

Hos Sushimania har man både erfarne kokke, der har lavet sushi i mange år, men også medarbejdere, som virksomheden selv har lært op fra bunden. Foto: Bente Poder

AALBORG:Kan man blive professionel sushikok uden forudgående kendskab til ris, grøntsager og fisk?

Sagtens! I hvert fald hvis man spørger Nathalie Ina Kühl, der er indehaver...

Bliv abonnent på nordjyske.dk - helt uden binding!

Prøv 30 dage gratis

Herefter kt. 99 -/måned.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus