Plus

Kyllingeslagteri med nyt underskud, men kapitalstærke ejere står klar med flere penge

International fjerkrækoncern blev sidste år medejer af Rokkedahl Food ved Nibe, der forventer markant bedre resultater

Søren Østergaard
Rokkedahl Foods slagteri i Kølby er specialiseret i håndtering af kyllinger opdrættet økologisk og fritgående.Arkivfoto: Bente Poder
Fjerkræproduktion 16. juni 2019 06:00

NIBE: Det ganske nye fjerkræslagteri Rokkedahl Food ApS i Kølby ved Nibe må stadig kigge langt efter overskud. I slagteriets opstartsår 2017 gav drift...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 99 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus

Fjerkræproduktion

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...