Hotelforpagtere går konkurs efter et halvt år: - Man kan ikke tjene penge på dansk mad

Nordjysk hotel lukker og slukker efter blot et halvt års drift - samarbejdspartnere stak halen mellem benene, ifølge ejer

Smilet var bredt hos køkkenchef Andreas Busk, da han slog dørene op i november. Nu er det endt i en konkurs. Arkivfoto: Niels Helver <i>Niels Helver</i>

Smilet var bredt hos køkkenchef Andreas Busk, da han slog dørene op i november. Nu er det endt i en konkurs. Arkivfoto: Niels Helver Niels Helver

Præcisering: I en tidligere version af denne artikel kunne det forstås således, at det var selve hotellet, der er gået konkurs. Det er dog driftsselsk...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.