Lang vej til charmerende vin

Knud Kjellerup i Hinnerup ved Aarhus fremstiller bourgogne efter sin egen smag - det har taget lang tid og mange kilometer at nå så langt

Det har taget Knud Kjellerup og hans stab mere end en halv snes år at finde den rigtige balance i vinmarkerne - og i vinen. <i>Jørgen la Cour-Harbo</i>

Det har taget Knud Kjellerup og hans stab mere end en halv snes år at finde den rigtige balance i vinmarkerne - og i vinen. Jørgen la Cour-Harbo

Gær omdanner sukker i most til alkohol. Så langt er der lighed mellem fremstilling af hvid og rød vin, men i en moderne produktion strækker lighederne...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.

Forsiden