Pizzeria i Aalborg-bydel leverer knasende sprøde bunde - men noget mangler

Når det skal være nemt og hurtigt, er det nærliggende at hente et par pizzaer. Læs anmeldelsen, og find ud af, om du skal have din næste pizza fra pizzeria i Hasseris

Foto: Jeanett Schmidt

Foto: Jeanett Schmidt

AALBORG:Mandag stod i nemhedens tegn, og derfor var der pizza på menuen. Selvom det måske lyder paradoksalt, så var vi netop kommet hjem fra en uges ferie i Egypten - med en treårig og en baby på to måneder. Alle, der har været på en lignende ferie ved, at det faktisk er drønhårdt.

Så det skulle være nemt, smage godt og velkendt, kunne bestilles og indtages hurtigt.

Vi valgte Hasseris Pizzaria i Hasseris Bymidte i Aalborg, da det ligger en spytklat fra, hvor vi bor.

Det var let at finde pizzeriaets hjemmeside, og bestillingssitet virkede umiddelbart godt, men til slut i processen meldte systemet fejl. Så bliver man en anelse skuffet. Så jeg greb i stedet mobilen og fik hurtigt bestilt min ordre. Mine pizzaer ville være klar 20 minutter efter.

Hos Hasseris Pizzaria bliver man mødt af et venligt personale, og selve pizzeriaet er et hyggeligt sted, hvor man også har mulighed for at spise sin pizza i restauranten.

Hos Hasseris Pizzaria bliver man mødt af et venligt personale, og selve pizzeriaet er et hyggeligt sted, hvor man også har mulighed for at spise sin pizza i restauranten.

Jeg har heldigvis kun et par minutters kørsel til pizzeriaet og var fremme lidt før tid, for jeg ville være sikker på, at jeg var der til tiden, så mine pizzaer ikke blev kolde. Og noget der er meget vigtig for mig, og som giver plusser i min anmelder-bog, er, når maden er færdig til tiden, så man ikke skal stå og bruge unødig tid på at vente.

Bag om anmelderen: Jeanett Schmidt

Hvem jeg er? Jeg er en 42-årige kvinde, der bor sammen med min kæreste, 3-årige datter og 2 måneder gammel baby i en villalejlighed i Hasseris i Aalborg.

Hvornår spiser jeg fastfood? Det gør jeg/vi, når vi har travlt, kommer sent hjem fra jobs, ingen gider at lave noget, og så gør vi det, når vi skal forkæle os selv.

Spiser jeg alt slags fastfood? Næsten – på nær noget med gede-og fåreost. Og rosenkål.

Jeg blev mødt af et flinkt personale, som serverede pizzaerne rygende varme - taget direkte ud af ovnen. Jeg skyndte mig ud i bilen, og selv i bilen fik jeg fornemmelsen af at de var helt nylavede, da bilens vinduer duggede på grund af de varme pizzaer.

Hjemme blev pizzaerne stillet frem - stadig varme - og der var bestilt tre forskellige - til deling, så vi kunne smage lidt forskelligt.

Mama Mia" bestod af tomat, ost, oksekød, cocktailpølser og ananas.

Mama Mia" bestod af tomat, ost, oksekød, cocktailpølser og ananas.

"Mama Mia" (med tomat, ost, oksekød, cocktailpølser og ananas - til 65 kroner) smagte egentlig ganske glimrende med en god kombination af salt, sukker og en masse fyld med gods i. Der stod dog på menuen, at der var cocktailspølser på, men det var ikke tilfældet. Der var derimod almindelige pølser, som blot var kommet på med rund hånd. Det var lidt en skuffelse, da cocktailspølser på en pizza efter min smag skal være skåret på langs, så der kan komme en grillet skorpe på cocktailpølsen. Bunden var tynd og sprød, lige som den skal være.

"Ronaldo" (med tomat, ost, pesto, rucolasalat, parmaskinke og parmesan-ost - til 70 kroner) er en klassiker inden for pizza-genren. Rucola på pizzaer giver en hel speciel dejlig kombination af salt, bittert og friskhed. Nogle gange kan salaten være en træls oplevelse, da den ofte klasker sammen og bliver varm oven på pizzaen, men det var ikke tilfældet her. Den gav de fede oste et godt modspil. Bunden var også dejlig sprød. Men jeg synes dog, at den burde have haft lidt mere kant i smagen, eftersom der både var pesto og parmesan på.

"Ronaldo"  bestod af tomat, ost, pesto, rucolasalat, parmaskinke og parmesan ost.

"Ronaldo" bestod af tomat, ost, pesto, rucolasalat, parmaskinke og parmesan ost.

"Ronaldo"  (med tomat, ost, pesto, rucolasalat, parmaskinke og parmesan-ost - til 70 kroner)

"Ronaldo" (med tomat, ost, pesto, rucolasalat, parmaskinke og parmesan-ost - til 70 kroner)

Christina (med tomat, ost, bacon, pepperoni, oksekød, champignon og chili til 70 kroner) var en skuffende oplevelse. Vi forventede os mere af smagsoplevelsen, eftersom vi specifikt havde valgt pizzaen på grund af chilien. Men smagseksplosionen udeblev. Man kan fornemme ud fra billedet, at der er en chilisauce på, men det var en noget vattet sauce - efter min smag.

Et plus, som var gennemgående for alle tre pizzaer, var den sprøde og tynde bund, som gav en knasende sprød fornemmelse, når man satte tænderne i pizzaen.

Christina (med tomat, ost, bacon, pepperoni, oksekød, champignon og chili til 70 kroner)

Christina (med tomat, ost, bacon, pepperoni, oksekød, champignon og chili til 70 kroner)

Hasseris Pizzaria får tre sodavand. Det var egentlig nogle gode og velsmagende pizzaer, men jeg savnede kant, kick og chili.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Flår medalje af Helgstrand: Hest pumpet med medicin aftenen før stævne
Luk