SanGiovanni fylder 30: - I 90’erne var det sværere at skaffe mascarpone end stoffer

Fra pizzahype over finanskrise til VIP events i vinkælderen. Den italienske familierestaurant i SanGiovanni fylder i år 30.

Familien Volpi er vokset på de 30 år, der er gået siden restaurantens åbning. Fra venstre stående: Leonardo på armen af Mikeles svigerinde Lauren. Så lillebror Daniele, derefter Mikele og hustru Jeanette samt datter Isabella. Siddende fra venstre Mikeles niece Siena på skødet af Benthe (mor og grundlægger). Derefter Giovanni (far og grundlægger) med Mikeles søn Gabriel på skødet. Foto: Henrik Bo

Familien Volpi er vokset på de 30 år, der er gået siden restaurantens åbning. Fra venstre stående: Leonardo på armen af Mikeles svigerinde Lauren. Så lillebror Daniele, derefter Mikele og hustru Jeanette samt datter Isabella. Siddende fra venstre Mikeles niece Siena på skødet af Benthe (mor og grundlægger). Derefter Giovanni (far og grundlægger) med Mikeles søn Gabriel på skødet. Foto: Henrik Bo

Mikele Volpis højre hånd er i gips, så han kan ikke give hånd, da han møder os for at vise rundt i den gamle familierestaurant. Han har leget vildt me...

Vil du læse videre?

Så gør som 40.000 andre nordjyder og køb abonnement nu. Det tager 2 min.