Plus

Svin: Når prisen går op, skåler de i Thy - lige nu er halsen knastør

Svinenotering, vand­kvalitet og dyrevelfærd er emner, der ofte bliver vendt ved morgenbordet på gården ved Hurup i Thy

Lone Lærke Krog og Diana Holm
Hver uge sendes 50-60 grise af sted til slagteriet TiCan i Thisted. Det tager kun omkring 20 minutter at læsse dem - stille og roligt.
Erhverv 14. juli 2018 10:22 - Opdateret 14. juli 2018 10:26

HURUP: - Slagteriet lovede, det ville blive bedre, når solen kom og folk kunne grille. Men nu er der afbrændingsforbud.

Landbrugsmedhjælper Michael Nicolajsen taler om svinenoteringen.

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 49 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Om NORDJYSKE Plus

Erhverv

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...