Fisk på menuen Plus

Fisk fra Hanstholm på menuen i Norditalien

Her er en forretning, som kan udvikles, for fisken kan skabe opmærksomhed om andre fødevarer fra Thy, siger erhvervschef

Eksporten af fisk fra Hanstholm til ikke mindst aftagere i Norditalien har skabt opmærksomhed. Arkivfoto: Bo Lehm

Eksporten af fisk fra Hanstholm til ikke mindst aftagere i Norditalien har skabt opmærksomhed. Arkivfoto: Bo Lehm

THY:- Når jeg får en invitation til en fødevaremesse i Venedig, er det fordi Thy er en af de største leverandører af fødevarer til Norditalien.

Ordene faldt i et indlæg fra erhvervschef Kim Bak Kristensen, Thy Erhvervsf...

Bliv abonnent på nordjyske.dk - helt uden binding!

Prøv 30 dage gratis

Herefter kt. 99 -/måned.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus