Ticans nye direktør har brug for flere ansatte: Målet er at slagte 1500 grise mere dagligt

Der er kommet flere leverandører ind i folden, og strategien er klar for Ticans ”nye" direktør, Niels Jørgen Villesen

De første lastbiler ankommer med grise tidligt om morgenen, hvor grisene læsses af i stalden. Der slagtes omkring 880 grise i timen på slagteriet i Thisted. Foto: Diana Holm

De første lastbiler ankommer med grise tidligt om morgenen, hvor grisene læsses af i stalden. Der slagtes omkring 880 grise i timen på slagteriet i Thisted. Foto: Diana Holm

THISTED:Det kan godt være, fødevareministeren taler om, at vi skal spise mindre kød, men det får ingen indflydelse på strategien hos Tican Fresh Meat...

Bliv abonnent på nordjyske.dk - helt uden binding!

Prøv 30 dage gratis

Herefter kt. 99 -/måned.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus