Top-mad fra Thy og Mors på lokale råvarer

Konkurrencen Local Cooking Thy Mors viste, at de lokale spisesteder fremtryller fin-fin mad på lokale råvarer

Emil Sundstrøm Larsen, th., havde sammen med sin kollega MajBritt Christensen, kreeret Hotel Thinggaards vinderret. Her ønskes han tillykke af Lars B. Nielsen, en af konkurrencens tre dommere. Foto: Peter Mørk

Emil Sundstrøm Larsen, th., havde sammen med sin kollega MajBritt Christensen, kreeret Hotel Thinggaards vinderret. Her ønskes han tillykke af Lars B. Nielsen, en af konkurrencens tre dommere. Foto: Peter Mørk

THY-MORS:Det handlede ikke om at opfinde noget helt nyt, men mere om at vise, hvor høj niveauet er på spisestederne i Thy og på Mors, da der lørdag f...

Vil du læse videre?

Så gør som 40.000 andre nordjyder og køb abonnement nu. Det tager 2 min.