annonce

Er I klar til sommerferien 2019?: Vælg den rigtige type hotel til jeres ferie

Har I endnu ikke fået bestilt rejsen til sommerferien 2019? Så er det ved at være på tide.

Det kan være en svær beslutning at vælge hvilken type hotel, som passer til jeres ferie. På denne side, kan du læse om hvilken type hotel, der passer til jeres familie og hvorfor, I skal vælge dette.

Børnevenligt hotel

Har I mindre børn med på ferie, kan det være en god ide at vælge finde et børnevenligt hotel. Når I leder efter et børnevenligt hotel, så søg efter et hotel, hvor der er en masse sjove faciliteter og aktiviteter, som kan give ungerne en god ferie. Find hoteller som eksempelvis har børnepool, legeplads, miniklubber eller lignende.

Hvis børnene kan blive underholdt, er der også mere tid til at forældrene kan slappe mere af og nyde deres ferie.

Ferielejlighed eller -villa

Endnu et populært valg blandt børnefamilier, er en ferielejlighed eller ferievilla. Hvis I vælger en af disse til jeres ferie, har hele familien masser af plads til, at alle kan nyde deres ferie. På et hotel vil hele familien ofte bo sammen på et værelse, hvor de i en feriebolig eller i en ferievilla kan give børnene deres eget værelse, hvor de kan ligge og slappe af på deres iPads, så forældrene kan få ro.

I en ferielejlighed kan I også tilberede jeres egen morgenmad og frokost, når I har lyst, da der ofte er et køkken med. Dette kan virkelig sætte ro på og være behageligt på jeres ferie.

Hotel ”kun for voksne”

Har I ikke nogen børn, eller vil I bare gerne på en ferie, hvor ungerne ikke skal med, så kan I lede efter et hotel, som har en ”adults only politik”. På et hotel kun for voksne, er der altså ikke børneleg ved poolen eller skrigende børn i restauranten, som hele tiden forstyrrer jer. Her kan I virkelig bare nyde hinandens samvær i nogle rolige omgivelser.

Et hotel, som kun er for voksne, er også et fedt sted at rejse hen, hvis du rejser alene, og gerne bare vil ligge i solen og læse en god bog eller bare slappe af på en anden måde.

Tæt på stranden

Er I mere til strand end til pool, så kan I med fordel finde et hotel eller en feriebolig nær stranden. Når I gerne vil bo tæt på stranden, så undersøg hvilke strande der er de bedste, da ikke to strande er ens.

Hvis I er til sand mellem tærende, skal I huske, at der i skolernes ferie er ekstra mange, som tager på ferie på disse hoteller fra hele verden. Det er derfor en god ide, at I på jeres ferie drager tidligt mod stranden, så I kan nå at købe plads ved en liggestol. Husk også at tage sko med når I tager på stranden, da sandet på de fleste strande kan give brandsår under fødderne om sommeren.

Tæt på byen

Vil I gerne ud og opleve byen, så kan I med fordel finde en feriebolig eller et hotel, som er placeret midt i den by, som I vil afsted til. Med et hotel eller en feriebolig placeret midt i byen, er I nemlig i gåafstand til alle jeres omgivelser og kan derfor virkelig nå at se de ting, som I gerne vil.

Har I ikke bestilt sommerferiens hotel endnu, så kan I her finde og booke rejser til hele verden. På Hideaways.dk kan I forresten sortere hotellerne efter hvilken type, I mest er til.

Du har ved at læse ovenstående, forhåbentlig fået skabt dig et overblik over hvilken type hoteller der findes og hvilken type hotel, der passer til jeres familie.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;