annonce

Få din pension optimeret hos en professionel pensionsmægler

Er din pension allerede fuldt ud optimeret, eller tror du, at du kan få endnu flere penge ud af den?

Hvis du tror, at du kan få mere ud af din pensionsordning, så kan det svare sig at kontakte en uvildig pensionsmægler. I denne artikel kan du læse om APC Forsikringsmæglere, der tilbyder professionel og uvildig pensionsrådgivning.

Find vej igennem pensionsjunglen med APC

APC Forsikringsmæglere tilbyder udelukkende pensionsrådgivning, der er kompetent og 100% uvildig. Måske tænker du, hvordan deres rådgivning kan være uvildig, for enhver har vel deres egne interesser? Men det kan den faktisk, da APC ikke er bundet af andre aktører på markedet - og dermed er det kun dine interesser, der er i fokus. APC er således ikke afhængig af, at du absolut skal vælge et bestemt produkt hos et bestemt pensionsselskab.

Du kan altid stole på, at APC Forsikringsmæglere varetager dine økonomiske interesser. Og mange danskere er glade og tilfredse med den rådgivning, som de har fået tilbudt.

Det er let at blive medlem hos APC, og som medlem får du adgang til flere lukrative fordele, det gælder blandt andet:

●Professionel og uvildig pensionsrådgivning

●Nogle af de laveste pensionsomkostninger

●Løbende overvågning af din pension

●Fri mulighed for at vælge imellem ethvert relevant pensionsselskab

En god pensionsopsparing giver dig muligheden for at realisere de drømme, som du tidligere ikke har haft hverken tiden eller pengene til. Så man kan jo sige, at en pensionsopsparing er mere end blot de penge, som du sparer op.

Med den rette pensionsordning, der passer til dine krav og ønsker, så har du mulighed for at gøre, hvad du har lyst til. APC hjælper dig med at finde frem til den pensionsordning, der er mest gavnlig for dig.

Så længe du er tilfreds med rådgivningen fra APC, så er de ligeledes også tilfredse. Det er nemlig uvildig pensionsrådgivning, der kan noget - og så får du rigtig gode forudsætninger for at få mest muligt ud af din pension.

Vil du vide mere om APC? Så kan du se en video om APC Forsikringsmæglere på YouTube, hvor du kan se, hvordan deres løsninger kan hjælpe dig.

Mød stifteren af APC Forsikringsmæglere

Peter Lindblad er manden bag APC Forsikringsmæglere A/S, hvor han i dag sidder som bestyrelsesformand og hovedaktionær i virksomheden. Da Peter Lindblad i sin tid stiftede virksomheden, så han et hul i markedet, som APC kunne udfylde ved at tilbyde nye ydelser og services til danske lønmodtagere.

Peter Lindblad har flere års erfaring i pensionsbranchen, og visionen for APC er at hjælpe danske lønmodtagere med at optimere deres pensionsordninger og dermed hjælpe dem igennem pensionsjunglen. Det ses desværre for ofte, at pensionsbranchen bærer præg af en manglende transparens og alt for mange skjulte gebyrer. Det vil APC gøre op med.

APC Forsikringsmæglere rådgiver hvert år over 6.000 danske lønmodtagere, så de kan finde frem til præcis dén pensionsordning, der passer til deres krav og behov. På den måde kan du spare mange tusinde kroner ved at vælge APC.

APC har en omsætning på over 150 millioner kroner, så dermed har Peter Lindblad fået opbygget den største pensionsmægler i Danmark, og APC beskæftiger i dag mere end 100 dygtige medarbejdere. Og så har APC mere end 14.100 kunder med en samlet pensionsopsparing på over 24 milliarder kroner. Det gør APC i stand til at forhandle nogle yderst fordelagtige aftaler og rabatter til deres kunder.

APC Forsikringsmæglere er bygget på en lavpraktisk tilgang til pensionsrådgivning, hvor du bliver præsenteret for de løsninger, der har relevans for dig, så du kan få mere ud af din pensionsordning.

Læs meget mere om APC Forsikringsmæglere A/S' stifter her.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;