annonce

Fortid og fremtid mødes i Nordgreens nye urkollektion

Autumn/Winter 2021 kollektionen er netop landet fra Nordgreen, og her finder man æstetisk smukke ure med en hensynsfuld baggrund til både herrer og damer.

Nordgreens nye efterårs- og vinterkollektion, AW21, er landet på deres hjemmeside, og har fundet sin inspiration i fortidens retro trends, og ikke mindst i årstidens enestående farver. Nordgreen har lanceret deres æstetisk flotte designerure i rige nuancer af grøn, brun og blå, der både er farver man finder i det kolde halvår men også i retro møbler og elektronik.

Dameure fra Nordgreens AW21 kollektion

Nordgreen dameure i flotte designs findes både med læderrem, med en 5-link tofarvet rem samt almindelige 5-link remme, alle udskiftelige såfremt man ønsker at personliggøre sit ur. Derudover kommer urskiverne både i børstet metal, navy blå og hvid, hvilket atter giver den personlige præference frit løb.

Hjemmeside præsenterer desuden adskillige smukke dameure fra Nordgreen, både deres tidligere kollektioner og deres samarbejdskollektioner med blandt andet Mathilde Gøhler og Christopher.

Herreure fra Nordgreens AW21 kollektion

AW21 kollektionen er desuden også lanceret med en række flotte herreure fra Nordgreen . Her kan man blandt andet finde ure med en Sunray Brun skive, en 3-link rem i en enestående mørkegrå nuance, der giver et æstetisk flot sammenspil.

Herreurene i AW21 kollektionen findes, ligesom dameurene, med forskellige muligheder for udskiftning af remme, og mulighederne er rigtig mange, så man finder uden tvivl et ur i ens smag hos Nordgreen.

Om Nordgreen

Nordgreen blev stiftet i 2017 af Pascar Sivam og Vasilij Brandt, i samarbejde med den danske designer Jakob Wagner, med et ønske om at skabe bæredygtige designerure, der både er æstetisk flotte og funktionelle at bruge. De omfavner den nordiske designhistorie, og udøver et stort engagement for miljøet i deres arbejde med urdesign og -produktion, deraf navnet Nordgreen.

Nordgreen er desuden meget inspireret af social ansvarlighed, og har etableret deres ‘Giving Back Program’ med fokus på at give en hjælpende hånd til tre forskellige mærkesager der betyder meget for dem. Hver gang der sælges et ur gennem Nordgreen.dk, kan man enten støtte:

Water for Good med to måneders rent drikkevand til en person i Den Centralafrikanske Republik

Pratham UK med 1 måneds gratis uddannelse til et barn i Indien

Cool Earth med 50m2 regnskov i Latinamerika

Man besøger blot Nordgreens hjemmeside, vælger den mærkesag, man ønsker at støtte, indsender urets serienummer, samt koden på det medfølgende Certificate of Authenticity, og så modtager den respektive mærkesag en meget nødvendig hjælpende hånd.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.