annonce

God erhvervsrengøring forbedrer medarbejderens arbejdsglæde

Erhvervsrengøring er ikke det mest sexede emne at finde en løsning på. Men måske er det et af de vigtigste. For med grundig erhvervsrengøring kommer et godt indeklima. Og et godt indeklima betyder, at både du selv og dine medarbejdere trives og arbejder bedre.

Du kender den sikkert. Hovedpinen. Den, der kommer snigende i løbet af dagen, og presser sig på bag øjnene. Den, du ikke kan slippe af med, selvom du drikker litervis af kaffe. Hvorfor er den der?

Måske har det noget at gøre med erhvervsrengøringen i dit firma . Ifølge Arbejdstilsynet kan blandt andet papirstøv, pollen og mikroorganismer være grunden til, at du bliver mere træt og øjnene klør, når du er på arbejde. Med andre ord; hvis ikke snavset bliver fjernet, arbejder både du selv og dine medarbejdere dårligere.

Støv giver hovedpine

”Erhvervsrengøring er en vigtig ting, der bliver overset af mange.” Sådan fortæller direktøren for SDS Service, et nordjysk rengøringsfirma der gør rent for erhvervskunder over hele landet. Han fortsætter: ”Hvis rengøringen er mangelfuld på en arbejdsplads, giver det gener hos medarbejderne. Det giver mindre arbejdsglæde og færre timer, hvor folkene rent faktisk kan arbejde effektivt.”

En grundig erhvervsrengøring er derfor vigtig. Støv, fibre og andre småpartikler i indeklimaet påvirker både dig selv og dine medarbejdere, når I er på arbejde. Faktisk så meget, at Arbejdstilsynet gør opmærksom på fem tegn, som kan tyde på, at arbejdspladsen skal sørge for grundigere erhvervsrengøring.

Det drejer sig om gener som f.eks.:

•Hovedpine

•Irriterede øjne

•Kvalme

•Svimmelhed

•Unaturlig træthed

Det er gener, som ansatte i danske virksomheder døjer med i hverdagen, uden at de mistænker rengøringen for at kunne gøre en forskel for deres velbefindende.

Et job for professionelle

Det gør erhvervsrengøring til en meget vigtigere parameter for firmaets eksistens, end de fleste erhvervsledere tænker over. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvem du sætter til det.

”Alle vores erhvervskunder har forskellige behov, vi skal imødekomme. Det er vigtigt at vide, hvad der virker ved forskellige problemstillinger, så rengøringen bliver udført grundigt og effektivt.”, fortæller direktøren for det landsdækkende rengøringsfirma SDS Service , og fortsætter: ”Dårlige rengøringsprodukter kan gøre, at snavset ikke bliver fjernet, eller at der stadig sidder kemirester tilbage på overflader. Det er skadeligt, og derfor bruger vi for eksempel kun Svanemærkede rengøringsprodukter. Det er vigtigt, at rengøringen bliver udført grundigt og korrekt. Den skal jo ikke at skade mere, end det gavner.”

Ved at investere i grundig og god erhvervsrengøring, investerer du samtidig i dine medarbejderes velbefindende og sundhed. Det giver større arbejdsglæde hos medarbejderne, fordi de føler sig set og respekteret.

Så derfor er der god grund til at give din nuværende erhvervsrengøring et tjek.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.