annonce

Gratis parkeringskontrol i Jylland og resten af landet

COPARK ApS er et dansk parkeringsselskab, som tilbyder gratis parkeringskontrol til kunder i Jylland og resten af Danmark. Læs her, hvorfor du bør overveje gratis parkeringskontrol.

COPARK ApS tilbyder gratis parkeringskontrol til kunder i Jylland og den resterende del af landet. Parkeringskontrollen er gratis, fordi COPARK får del i de indtægter, der genereres via parkeringskontrollen. Samtidig får du en fleksibel og gennemskuelig parkeringsløsning, der egner sig til alle, som råder over et parkeringsareal.

Parkeringskontrol med stor fleksibilitet

COPARK blev stiftet i 2018, og sidenhen er virksomheden vokser stødt. Det skyldes ikke mindst, at parkeringsservicen ikke koster noget, men også at her er tale om en kompetent og fleksibel løsning, som kan skræddersyes til at matche stort set ethvert behov.

Du får således stor indflydelse på samarbejdet med COPARK. Det er eksempelvis kunden selv, der bestemmer, hvilke regler der gør sig gældende på det specifikke parkeringsareal, ligesom det er muligt at få indflydelse på, hvordan tilsynet med parkeringsarealet føres.

Der er altså en stor frihed og fleksibilitet forbundet med at vælge COPARK som partner, når der skal varetages parkeringskontrol af dine parkeringspladser. Du kan få stor indflydelse på kontrollen, så den matcher dine ønsker og behov.

Du får din egen rådgiver

Når du er kunde hos COPARK, får du tilknyttet din egen parkeringsrådgiver, som vil være din faste kontaktperson igennem hele forløbet. Vedkommende vil være en person, som du kan rette henvendelse til, når der er noget, der skal ændres, eller noget du er i tvivl om.

Samtidig vil din parkeringsrådgiver være med til at sammensætte en fleksibel løsning, der imødekommer dit præcise behov, så du udelukkende får det, du har behov for. Alle kunder har en særligt sammensat løsning, der egner sig til præcis deres parkeringsareal samt de bilister, der skal benytte den.

Gratis service for virksomheder - og du får del i overskuddet

COPARK tilbyder gratis parkeringsservice til boligselskaber, butikker, virksomheder og øvrigt erhverv. Når du som virksomhed laver en aftale med COPARK, vælger du selv, om parkeringspladsen skal være bemandet, ligesom det er dig, der vælger, hvilke regler der skal være på parkeringspladsen.

Ligegyldigt, om du driver et hotel, en tankstation, et uddannelsested, et butikscenter, et kontordomicil eller noget helt femt, kan du drage fordel af den parkeringskontrol, som COPARK tilbyder. Alle kunder har individuelle behov, hvorfor du kan påvirke aftalen, så den bliver præcis, som du gerne vil have den.

Nem og brugervenlig administration

Det er vanskeligt at finde tid til at skulle administrere sin parkeringsplads, samtidig med at du skal drive din forretning, hvorfor der ikke er nogen besværlig administration tilknyttet. Det er nemt at tilknytte en parkeringsplads til den enkelte gæst eller medarbejdere, hvorefter de selv står for at holde styr på deres specifikke plads.

Når man er logget ind, er det muligt at tilknytte sin egen nummerplade, ligesom den kan ændres efterfølgende. Samtidig er der mulighed for at oprette nye brugere, i takt med at der kommer en ny medarbejder, eller en gæst kommer på besøg.

Registrér nummerplader af sig selv

Der er typisk mange besøgende på parkeringsarealerne, hvorfor det er muligt at opsætte en parkeringskontrol, som automatisk kan genkende nummerpladen. Det er smart, fordi det gør det muligt at administrere parkeringskontrollen næsten automatisk. Samtidig er det muligt at tage gebyrer, hvis en person ikke overholder den tidshorisont, vedkommende kan holde på parkeringspladsen.

Derfor bør du vælge COPARK

Der er generelt mange fordele ved at vælge COPARKS gratis parkeringskontrol frem for en, der koster penge. Den første fordel er naturligvis, at det er gratis, så du ikke skal betale et dyrt abonnement eller et opstartsgebyr. Du kan komme i gang helt uden det har nogle omkostninger.

Herudover er det COPARK, der står for opsætning af skilte og opmærkning af de forskellige båse, ligesom det er COPARK der varetager løbende kontrol med parkeringspladsen. Du kan faktisk modtage helt op til 300 kr., hvis der er nogle, der skal betale et gebyr.

Det gør COPARK til et af de parkeringsselskaber i Jylland og resten af Danmark, som giver flest penge retur til sine kunder. Det kan udelukkende lade sig gøre, fordi her er tale om et parkeringsselskab, som er 100 % danskejet, hvorfor der ikke er nogen international organisation, der skal have del i overskuddet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;