annonce

Guide til trådløse høretelefoner.

I takt med at verden bliver mere asocial, og folk ikke kan opholde sig på gader og stræder uden at have et headset i ørerne, for at lukke omverden ude. Er trådløse headset blevet vanvittig populære.

Dertil skal nævnes at Apple i 2016 fjernede det gamle minijack-stik fra sine smartphones. Kort tid efter fulgte alle de andre tech giganter trop. Hvilket gøre det svært i dag at høre musik og podcast på sin smartphone uden et trådløs headset.

Udviklingen i denne branche har virkelig været i fokus over de seneste år, grundet den store efterspørgsel. Hvilket kun er til gode for forbrugeren, som hele tiden kan være sikker på at få den bedst mulige lydkvalitet gennem sine høretelefoner.

Første spørgsmål der melder sig på banen, når du kigger på høretelefoner, er hvilken form du er på udkig efter. De trådløse høretelefoner kan efterhånden fås i mange former og størrelser, de deles op i tre kategorier, over-ear, on-ear og in-ears. Jeg vil herunder kortlægge forskellen på de forskellige typer, og hvad de er bedst til.

In-ear høretelefoner som ordet indikere passer de ind i din øregang, producenter kalder dem for ‘’true wireless’’, fordi der ikke er nogle tilslutning fra højre til venstre høretelefon. In-ear høretelefoner er perfekte til at høre musik eller podcast, imens du træner eller løber en tur. Høretelefonerne opbevares i en lille boks som er nem at have i lommen, og oplades via et usb stik. De fleste af disse høretelefoner kommer med lydisolerende effekt, som gør det mulig at lukke omverden ude når der er behov for det.

Når man snakker om in-ear høretelefoner, kan vi ikke komme uden om marleys bud på in-ear høretelefoner. Som med deres stilrene og miljøvenlig design giver dem et unikt look. I et stor anmelder review, hvor produkterne bliver rated fra 1-10, score marley 8/10 som overall.

Over-ear høretelefoner omkranser hele dit øre, hvilket giver dig en bedre lydisolation. Over-ear høretelefoner, kommer til sin ret når du høre musik, podcast, gamer eller ser tv på din computer i offentligheden. Over-ear høretelefoner tilbyder den bedst og højeste lyd, samt bass af de trådløse høretelefoner.

Bedste over-ear hovedtelefoner i 2021, er beyerdynamic DT 1990 Pro. Beyerdynamic er ikke lige så kendte som deres tyske bror Sennheiser.

Men Beyerdynamic rammer virkelig plet med disse høretelefoner, med deres enkle design og value for money. De er perfekte til hjemmestudiet og til dig som virkelig sætter pris på god lyd.

On-ear høretelefoner hviler på toppen af dit øre, hvilket gøre at lydisolation kan varierer meget. De bliver oftest brugt i kontormiljøer og call centers. Da man i et arbejdsmiljø stadigvæk gerne vil have lyd fra omverden, samtidig med at man kan høre en eventuel kunde i dem.

En af mine klar foretrukne On-ear høretelefoner, er dette ATH-SR30BT fra Audio-Technica. Grunden til dette er at det har en batterilevetid på op til 70 timer. Hvilket gør at det skiller sig ud, fra mange af de andre høretelefoner i denne kategori, som oftest kun har en levetid på mellem 15-40 timer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.