annonce

Kom nemt i gang med din have til foråret

Hvis du er så heldig at have en have, glæder du dig garanteret til forår og sommer, så du for alvor kan komme ud og nyde den.

Hvis ikke din have er i tiptop stand, kan du forholdsvis nemt sørge for, at den bliver indbydende og hyggelig.

Få nemt og hurtigt en lækker, grøn græsplæne

Hvis ikke din græsplæne har det så godt, kan du godt fjerne den og begynde at så en ny. Måske den er fyldt med mos, som du ihærdigt prøver at komme af med år efter år. Eller måske du bor på en ny grund, hvor du slet ikke har fået sået en græsplæne endnu.

Den nemme løsning er at lave din græsplæne af rullegræs. På den måde sikrer du dig en flot græsplæne fra den ene dag til den anden. Det er specielt en rigtig god løsning, hvis du slet ikke har noget græs, men gerne vil have det.

Lav dine egne blomsterbede rundt omkring i haven

Træer og buske kan godt være med til at gøre din have mere hyggelig, men det er den slags ting, som tager flere år om at vokse sig stort. Hvis du gerne vil give din have noget liv nu og her, kan du lave nogle blomsterbede i stedet. Når du planter alle dine favoritblomster i et bed, står de nemlig og pynter med det samme.

Gå på jagt efter nogle behagelige møbler

Når nu du har en have, skal du også helst have lyst til at sætte dig ud i den. Du kan sørge for, at du får mere lyst til at bruge din have, hvis du anskaffer dig nogle behagelige havemøbler. Det kan være et lækkert stole- og bordsæt til din terrasse eller et par liggestole til det solrige spot på græsplænen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;