annonce

Mange vælger at leje et vildmarksbad og sauna til deres tur i sommerhus

Efteråret har efterhånden for alvor meldt sin ankomst. Der er mørkt om morgenen, når vi står op, og vi har netop indtaget den sidste bid aftensmad før mørket atter falder på. Temperaturerne er kølige og vinden bider i.

Efterår er en smuk årstid med sine smukke flammende farver på alverdens træer og buske. Derfor er denne årstid også oplagt til lange gåture, hvor den friske vind og den smukke natur kan hjælpe med at genoplade dine batterier.

Efteråret er for mange også en årstid, hvor man tager i sommerhus. Og på trods af navnet på huset, så kan det altså noget helt særligt at tage på sommerhustur om efteråret. Her er udenfor skiftet ud med indenfor, kold rosé er skiftet ud med rødvin og store parasoller er skiftet ud med brændeovn og hygge.

Flere vælger at leje et vildmarksbad til sommerhusturen

For at det hele ikke skal foregå indenfor på efterårets sommerhustur, så er der flere, der vælger at leje et vildmarksbad at tage med på turen.

Med et udendørs spa har du mulighed for at bringe noget af hyggen udenfor på din efterårs sommerhustur. Forestil dig at sidde i det varme vand med en kold øl til udsigten af de flotte rød-brune farver, der pryder naturen omkring dig. Efter badet kan du trække dig indenfor foran pejsen med et godt glas rødvin.

Leje af vildmarksbad foregår nemt online. Det eneste, du skal gøre er at booke dit vildmarksbad på hjemmesiden, vælge hvilke dage du vil leje vildmarksbadet, og så bliver vildmarksbadet leveret til dig på datoen.

Fuldend sommerhusturen med en tur i sauna

...og skal du fuldende din sommerhustur endnu mere, så skal du selvfølgelig supplere efterårshyggen med en sauna.

En sauna er bl.a. perfekt, hvis du på din sommerhustur gerne vil tage hul på vinterbadningssæsonen. Så er der ikke noget mere perfekt end at hoppe ind i en varm sauna efter dyppet i det kolde hav.

Lej en transportabel sauna på trailer hos Cold Hawaii Vildmarksbad. Saunaen bliver leveret på en trailer og kan placeres, hvor du ønsker det.

Gør lidt ekstra ud af sommerhusturen om efteråret med Cold Hawaii Vildmarksbad

Det kræver ikke så meget at gøre lidt ekstra ud af sommerhusturen, når man har et sted som Cold Hawaii Vildmarksbad, som har udlejningsstationer i hele landet.

Besøg Cold Hawaii Vildmarksbads hjemmeside og bliv inspireret til, hvordan du kan gøre efterårets sommerhustur lidt mere lækker.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.