annonce

Miniguide: Find det bedste kviklån på nettet

Er du på jagt efter et kviklån, men har svært ved at finde frem til det bedste blandt de mange muligheder online? Så er du formentlig ikke den eneste.

Sammenlign lån online ud fra pris, særlige fordele og krav
Det vigtigste trin i henhold til at finde det bedste kviklån på nettet er at sammenligne lånene på markedet ud fra faktorerne pris, særlige fordele og krav. Ved at sammenligne udbyderne ud fra disse faktorer, tager du selv styringen over din låneproces. Sammenligningen er særligt vigtig, idet der i dag findes oceaner af kviklån på markedet. De mange udbydere medfører, at du hurtigt kan risikere at betale flere penge end højst nødvendigt for dit lån, hvis ikke du er opmærksom.

Når du sammenligner lån og låneudbydere på nettet, bør du kigge efter følgende:

- Prisen (renter, gebyrer og ÅOP)

- Lånebeløb og løbetid

-.Ekstra fordele (afdragsfrihed, fleksibel tilbagebetaling, 30-dages rentefrihed)

- Krav til dig som låntager

Flere udbydere tilbyder i dag ekstra fordele til dig som låntager, hvilket kan have stor betydning for dit valg af kviklån. Det kan eksempelvis være nogle måneders afdragsfrihed, som vil være den bedste løsning for dig. Eller måske vil du gerne have mulighed for, løbende at kunne skrue op for dine betalinger?

Ud fra ovenstående parametre vil du kunne sammenligne lånene og derudfra vurdere, hvor fordelagtige de enkelte lån, vil være for dig og din situation.


Udvælg 3-5 udbydere, der opfylder dine krav

Det er ikke alle, der bliver godkendt til et lån, da udbyderne også stiller nogle krav til dig som låntager. Kravene er dog ikke ligeså store, som hvis du søger om lån i din egen bank. Hvis du ønsker at øge dine chancer for at blive godkendt til et lån, er det fordelagtigt at vælge 3-5 udbydere eller lån, som kunne være interessante for dig. Det er altså ikke en fordel at se sig blind på ét enkelt lån.

Du binder dig ikke til lånet ved blot at sende en ansøgning. Det er altid 100% gratis at søge om et lån, og derudover er det helt uforpligtende, hvilket giver dig mulighed for at sende så mange ansøgninger afsted, som du ønsker.
 
Ansøg om lån online hos de udvalgte låneudbydere
Efter at have udvalgt en håndfuld lån som du ønsker at søge, er det blot at sende en låneansøgning afsted. Ansøgningsprocessen foregår online og på udbyderens egen hjemmeside.
Det kræver ikke meget af dig som låntager at søge om et lån, da du kun skal udfylde en kort formular, hvor du typisk skal oplyse følgende:

- Navn og alder

- Bopæl og CPR-nummer

- Indkomst og job

- RKI

Så snart du har udfyldt formularen, sender du ansøgningen afsted ved brug af dit NemID. Herefter kan du forvente et svar fra låneudbyderen inden for en time, alt afhængig af den enkelte udbyder. Hvis din ansøgning om lån bliver godkendt, får du tilsendt en lånekontrakt, som du bør læse grundigt igennem.

Ud fra kontrakten må du gøre op med dig selv, om du kan acceptere låneudbyderens vilkår. Hvis lånevilkårene stemmer overens med dine forventninger og krav til et lån, kan du nemt underskrive kontrakten med dit NemID, hvorefter du hurtigt vil modtage pengene på kontoen.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;