annonce

Oplev varmepumpens energieffektivitet

Opvarmning af huset, arbejdspladsen eller den offentlige institution har stor betydning for, hvordan indeklimaet påvirker din tilstedeværelse i den pågældende ejendom. Varmesystemer findes i et væld af forskellige udgaver, hvor især en af varmekilderne, nemlig varmepumpen, er blevet et populært valg.

Varmepumpen har med tiden kæmpet sig op imod de mere traditionelle og klassiske muligheder såsom el-varme, træpiller, olie- eller gasfyr. Dette skyldes, at den eftertragtede varmekilde er et bæredygtigt alternativ, den er energieffektiviserende og en fremtidssikret varmeløsning.

Fordele ved brug af varmepumpen

Det danske klima kan være meget svingende at navigere rundt i. Derfor har det betydning for, at vi passer godt på vores ejendomme, så de er modstandsdygtige i det til tider voldsomme vejr. Ejendommens forskellige rum skal have mulighed for at blive kølet ned og varmet op alt efter hvilken årstid, vi befinder os is.

Hos Dansk Køl & Klima kæmper vi for, at du kan sikre sund og stabil opvarmning af ejendommen gennem blandt andet miljøvenlige ressourcer. En varmepumpe kommer både din pengepung, ejendomme, dig selv og miljøet til gode. Der er forskellige faktorer, der gør, at det er fordelagtigt at vælge varmepumpen som varmekilde:

-Den er vedligeholdelsesfri

-Den reducerer varmeregningen

-Den forhøjer værdien af boligen

Vælg mellem forskellige varmepumper

Varmepumpen er et varmeanlæg, der kan virke til at være et simpel værktøj til en miljøvenlig varmekilde. Det er heri, at den allerede eksisterende luft bliver anvendt til at opvarmning af den respektive ejendom. Varmepumpen pumper ganske enkelt luft i forskellige retninger.

Den benytter sig ikke af ressourcer, der en dag står til at blive en mangelvare. Du kan ved at give ejendommens energiforsyning en ekstra tanke sørge for, at dit hjem ikke bliver drevet af udtømmelige - men vedvarende materialer. Der findes forskellige muligheder med varmepumperne, da de fungerer under forskellige forhold og kan benyttes til varierende formål.

Lær mere om varmepumperne

Der findes helt grundlæggende tre forskellige muligheder, når du skal vælge den helt rigtige varmepumpe til din ejendom. Det har noget at sige, hvilken type bolig du bor i eller hvilket kontormiljø din arbejdsplads befinder sig i. Læs mere om de enkelte versioner her:

- Luft til vand varmepumpe

-Luft til luft varmepumpe

-Jordvarme

Luft til vand varmepumpen og jordvarme er velfungerende til opvarmning af helårsbolig. De kan bidrage til opvarmning af boligens rum og vand, men adskiller sig på den måde, at jordvarmen har behov for vandbårne radiatorer, gulvvarme og en grund på minimum 300 kvadratmeter, hvorimod luft til vand kræver vandbårne radiatorer, gulvvarme og plads til udedel.

Ligeledes findes der luft til luft varmepumpe, som er et tilpassende valg til sommerhuset eller som supplerende opvarmning af en helårsbolig. Den kræver plads til udedel, og opvarmer boligens rum.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.