annonce

Sådan får du børnene med ud i haven

Vejret begynder så småt at blive bedre og bedre. Derfor er det også helt oplagt at hoppe i haven og bruge mere tid der.

Hvis du har børn, oplever du måske, at det kan være svært at få dem hevet væk fra skærmen og med udenfor. Derfor kan du her få nogle tips til, hvordan du lettere kan gøre det.

Giv dine børn en grund til at komme udenfor

Hvis du gerne vil lokke dine børn til at komme med udenfor, kræver det som regel, at der er et eller andet bestemt at komme ud efter. Du kan altså sørge for, at der er nogle forskellige ting at lave i haven, som vil kunne lokke dem. Hvis haven bare er helt tom, er det ikke svært at bebrejde dem, at det kan virke lidt kedeligt.

Hvis du vil gøre haven mere spændende for børnene, kan du f.eks. investere i en havetrampolin eller nogle nye havespil. Det er den slags ting, som der kan gå timer med at bruge. Du kan også forsøge at gøre haven lidt mere spændene ved at plante mere buske og træer og lave forskellige stier. På den måde bliver det nemlig sjovere at lege gemmeleg og fangeleg.

Til de lidt mindre børn er det også en god idé f.eks. at bygge en sandkasse. Du kan bygge din egen eller købe en færdig. Tilbage er der bare at fylde den med sandkassesand.

Lav konkurrencer med dine børn

Hvis der er noget, som børn godt kan lide, så er det konkurrencer. Derfor kan du lave dine egne konkurrencer ude i haven. Du får mere tid sammen med dine børn udendørs, og de har det samtidig sjovt. Konkurrencerne kan være sådan noget som ”Hvem løber først 3 gange rundt om huset?” eller ”Hvem finder først den skat, der er gemt i haven?”

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;