annonce

Sådan finder du det bedste flyttefirma til din flytning

Det er ikke ualmindeligt, at flyttefirmaer snyder kunderne. I nogle lande skal man hele tiden være på vagt over for bedrag.

Folk forsøger skånselsløst at snyde dig for dine penge. Nogle gange giver flyttefirmaet eksempelvis en anden tilbudspris fra starten af og en anden, når tingene skal flyttes. De laver ekstra tillæg, fordi der for eksempel var en trappe, som de skulle bære tingene ned ad.

Hvordan slipper du for denne belastning? Du er et ærligt menneske, og ønsker ikke at blive udsat for snyd og bedrag. Se med her og find ud af hvordan du sikrer dig det bedste flyttefirma.

Tjek reviews

Når du bestiller service fra et flyttefirma, skal du altid huske at tjekke de eksisterende reviews. Nogle gange kan det afsløre, om man kan stole på dem eller ej. Du kan finde en masse reviews og prissammenligninger på en tilbudsportal som har index med alle flyttefirmaer i Danmark. Det er den eneste vej frem. De skal helst have en rating på over fire stjerner ud af fem.

Typisk vil et større firma have en lidt lavere score, da der er flere, der har taget sig tid til at anmelde det – jo flere anmeldelser, jo sværere bliver det at få en ”perfekt” rating.

Der er mange historier om folk, der ikke har undersøgt firmaernes anseelse, og derfor har måtte fortryde dette.

Flyttefirma beholder tingene indtil unfair regning er betalt

En dame fra England fik et chok, da flyttemændene nægtede at give hende sine ting tilbage, fordi de mente, hun skyldte dem penge. Men regningen, som hun fik, var ikke på den samme pris, de havde aftalt fra starten – de havde nemlig lagt en masse ekstra omkostninger på. De løj altså over for hende over telefonen, og gav hende en forkert samlet pris fra starten – de undlod at fortælle om disse ekstra omkostninger, selvom de havde planlagt at gøre det alligevel.

Damen nægtede at betale pengene, da hun mente det var uretfærdigt. Efterfølgende nægtede de at udlevere hendes ting, som de skulle flytte. De kørte og tog tingene med. Flyttefirmaet brugte hendes ting til som afpresning, for at få hende til at betale ekstra. Alt dette kunne hun have undgået med et simpelt tjek og læsning af reviews på tilbudsportaler online.

Flyttemand dukker ikke op, selvom der er betalt

I oktober 2016 blev Pia snydt. Firmaet havde allerede opkrævet et depositum for flytningen, men der dukkede ingen op på dagen, hvor det hele var planlagt. I stedet modtog hun beskeden, om at firmaet ikke kunne flytte for hende på den givne dag, og de måtte aftale, at et andet firma kunne flytte for hende, betalt af det oprindelige firma. Men Pia har ikke set noget til nogen af pengene endnu, selvom de blev lovet tilbage af direktøren.

Der er altså mange lignende historier, hvor kunder er blevet snydt af flyttefirmaet. Sørg derfor at tjekke andre kunders tilfredshed med firmaet, inden du bestiller deres service. Sørg også selv for at anmelde det efter, således at andre også kan have glæde af dine erfaringer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.