annonce

Spar op til 25.000 kroner om året ved at skifte bank

En gennemsnitlig dansk familie kan spare helt op til 25.000 kroner om året, hvis de skifter bank, viser en ny test af bankpriser. Igennem de seneste år er der kommet mange nye banker til det danske marked, og det har skærpet konkurrencen på området, hvilket du som forbruger kan udnytte. Faktisk er der nu mere end 75 forskellige banker og sparekasser i Danmark, og de ønsker alle at lokke nye kunder til.

Der er ingen garanti for, at du kan spare 25.000 kroner, men langt de fleste kan spare en betydelige sum penge ved at finde den billigste bank. Herunder kan du finde de bedste råd, som kan hjælpe dig til at finde Danmarks billigste bank.

Indhent tilbud fra flere banker

Med mere end 75 forskellige danske banker og sparekasser, kan det være svært at overskue alle de forskellige priser. Heldigvis er der forskellige hjemmesider, som gør det muligt at indhente tilbud fra forskellige banker, hvilket gør det nemmere at udvælge det billigste lån.

Det er generelt en god idé at lade bankerne komme med tilbud til dig, da det placerer dig i en mere fordelagtig position. Hvis du blot henvender dig ved en bank, har du ringere muligheder for at vurdere, om der er tale om et godt eller dårligt tilbud.

Hvis du gerne vil indhente tilbud fra flere banker, kan du besøge Boliglaan.com og få hjælp til at finde den bedste bank.
Sammenlign priser ved hjælp af ÅOP

Når du modtager tilbud fra forskellige banker, skal du til at vurdere hvilket tilbud, som er mest fordelagtigt. Der er mange faktorer, som spiller ind, men generelt er det en god idé at starte med at kigge på ÅOP.

ÅOP står for Årlig Omkostning i Procent, og er dermed den procentvise udgift, som du vil have i forbindelse med et bestemt lån. ÅOP er lavet for at gøre det nemmere at sammenligne priserne på forskellige lån, og derfor kan det være en ufatteligt stor hjælp for dig som forbruger.

Hvis du har flere forskellige lån, er det også vigtigt, at du er opmærksom på lånenes størrelse, når du sammenligner ÅOP. For eksempel vil en procentvis besparelse på 1% have langt større betydning, hvis der er tale om et stort lån.

Saml din lån ved én bank

Ofte får du de bedste priser, hvis du er villige til at samle alle dine lån hos én bank. Derfor er det ufatteligt vigtigt, at du bruger ÅOP korrekt, når du sammenligner dine tilbud fra forskellige banker.

Når du samler dine lån, er det ofte især en god idé at være opmærksom på dit boliglån, da dette ofte er et stort lånebeløb. Du kan overveje at læse Boliglån Guiden, hvis du specifikt vil blive klogere på dette område.

Hvis du overvejer at samle alle dine lån hos én bank, er det desuden en god idé at undersøge, om banken giver deres kunder andre fordele. Der kan nemlig også være andre frynsegoder, som gør en bank mere tiltalende.

Forhandl med bankerne

Bankerne vil gerne lokke nye kunder til ved at give fordelagtige tilbud, men samtidig vil de også gerne tjene penge. I mange tilfælde betyder det, at de ikke giver deres bedste tilbud i første omgang. Når du undersøger dine muligheder for at opnå besparelser ved at skifte bank, kan det være en god idé at tage personlig kontakt til bankerne, når du har modtaget deres tilbud.

Du kan ofte spare endnu flere penge, hvis du har mod på at forhandle med bankerne. Det kræver en smule gåpåmod, men samtidig kan du også spare penge.

Hvis du vælger at forhandle med en bank, kan det især være en god idé at præsentere dem for de tilbud, som du har modtaget fra andre banker. På den måde kan du for eksempel være heldig at få sænket renten yderligere på ét eller flere af dine lån.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;