annonce

Tømrer og snedker fra Fjerritslev giver3 gode råd til din tilbygning

Tømrere og snedkere arbejder hver dag med at opfylde boligdrømme. Hver dag kører en tømrer og en snedker fra Fjerritslev ved Jammerbugten til Brovst, Blokhus og Aabybro for at hamre, banke og slibe. Her giver de dig 3 gode råd til, hvordan du bør gribe din tilbygning an. Så vil du bevare nabofreden, sørge for at din nye tilbygning passer til den gamle og samtidig sikre husets værdi? Så er det lige her, du skal læse med.

Hvis du drømmer om lidt ekstra plads derhjemme, kan løsningen være at få lavet en tilbygning. Vi har fået en tømrer og snedker fra Havremarkens Tømrerforretning i Fjerritslev til at komme med gode råd til din tilbygning.

Tømrerens og snedkerens råd nummer 1: Husk byggetilladelsen

Inden du går i gang med det praktiske, anbefaler især vores tømrer, at du som det første søger om en byggetilladelse.

Han fortæller: ”Jeg har hørt eksempler på en del nabostrider, som er opstået ved, at den ene har bygget noget, den anden ikke syntes om. Så husk for alt i verden en byggetilladelse.”

En byggetilladelse koster mellem 2.000-5.000 kroner i gebyrer til kommunen. Bliver du anmeldt af naboen, kan du risikere at skulle rive hele baduljen ned igen. Så pengene er absolut godt givet ud. Læs mere på Havremarkens Tømrerforretnings hjemmeside: https://hmtf.dk/

Tømrerens og snedkerens råd nummer 2: Husk harmonien

Når du skal lave en tilbygning på dit måske lidt ældre hus, så husk, at de skal passe sammen. Vores snedker foreslår: ”Du kan f.eks. vælge de samme vinduer, som dem, der er i resten af huset.”

Harmoni kan opstå ved, at noget ved huset går igen eller ved at skabe en kontrast, der giver huset kant.

Tømrerens og snedkerens råd nummer 3: Husk værdien

Når du skal lave en tilbygning, så ønsker du som regel også, at denne skal afspejle sig i husets værdi.

Løsningen forklarer vores tømrer, sådan: ”Husk, når du laver en tilbygning, at nogle tilbygninger er mere værd i en købers øjne end andre. I stedet for et mindre walk-in closet vil en køber hellere betale mere for et ekstra børneværelse, som er et par m² større. Luksus kommer tit længere nede på listen end det praktiske, når huset skal sælges.”

Du kan derfor overveje, om din tilbygning kan tilpasses dine ønsker og samtidig være en investering i husets merværdi. Læs mere her: https://hmtf.dk/om-og-tilbygning/

Så hvis du går og drømmer om lidt mere plads, er det med at få sendt byggetilladelsen afsted og få ringet til din tømrerforretning.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.