annoncørbetalt indhold

Gastronomi med nordjysk DNA på Aalborg havnefront

På Aalborg havnefront kan du opleve ægte storbystemning, kulturelle oplevelser og spise på en række af byens bedste restaurationer. En af restauranterne er den populære Bistro V, som for alvor har den nordjyske DNA tæt inde på livet.

Aalborgs restaurationsmiljø spirer, og der blomstrer ugentligt nye restauranter frem. Aalborgenserne er vilde efter gode madoplevelser, og det mærker man blandt andet hos Bistro V på havnen i Aalborg.

Bistro V er en del af Bryghuset Vendia, som er en af de mest anmelderroste restauranter i Danmark. Bistroen slog første gang dørene op i Hjørring og har senere udvidet til Aalborg i 2015 på baggrund af stor efterspørgsel fra flere aalborgensere, der med glæde tog turen til Hjørring for den gode madoplevelse:

- Vi slog første gang dørene op til Bistro V i Hjørring i 2013, og vi oplevede herefter hurtigt en stor interesse fra aalborgenserne. Mange tog gerne køreturen nordpå udelukkende for at besøge os, og på manges opfordring valgte vi i 2015 at åbne en restaurant i Aalborg. Det har vi bestemt ikke fortrudt, siger Kristian Rise, der er administrerende direktør hos Bryghuset Vendia og Bistro V.

Nordjysk helt ind til benet

Med rødder i Hjørring og stor erfaring inden for den nordjyske restaurationsbranche har Bistro V formået at ramme et koncept, der stemmer godt overens med den nordjyske DNA.

- De fleste nordjyder sætter pris på gode madoplevelser med kvalitetsråvarer, men vil også gerne gøre det til en fornuftig pris. Vi mener, at god mad skal være tilgængelig for alle, og derfor ligger alle vores priser i den lave ende på trods af madens høje kvalitet, lyder det fra Kristian Rise.

Restaurantchef Pernille Nørgaard Bertelsen fremhæver den uformelle stemning som en af grundene til bistroens store succes i Aalborg:

- Vi oplever, at mange gæster vender tilbage, fordi de godt kan lide vores koncept. Der er ikke noget, der ikke kan lade sig gøre hos os, og stemningen er uformel og hyggelig. Mad og service skal naturligvis være i top, men det skal ikke blive for stift, lyder det fra Pernille Nørgaard Bertelsen.

Bistro V tilbyder både mad ud af huset samt lækre frokost- og aftenretter, ligesom det er muligt at blive hængende efter middagen, hvor lyset dæmpes og restauranten forvandles til en moderne cocktail-bar. Bistroen huser desuden en lille delikatesse, hvor det er muligt at købe en række af restaurantens specialiteter med hjem.

Spis på havnefronten

Man kan ikke sige Bistro V uden at sige Aalborg havnefront. Bistroen har nemlig, udover mad og drikke af højeste kvalitet, en af byens bedste beliggenheder lige ud til havnefronten, og det vil restauranten sætte endnu større fokus på det kommende år gennem et nyt samarbejde.

"Spis på havnefronten" er navnet på et nyt konsortium blandt fem af Aalborgs bedste restauranter, der alle har til huse på havnefronten. Samarbejdet tæller Prinses Juliane, Restaurant Jørn, Musikkens Spisehus, Restaurant Fusion og naturligvis Bistro V. Målet er at lokke endnu flere aalborgensere ned og spise i de smukke omgivelser på havnen:

- Vi er stolte af at være en del af "Spis på havnefronten" med de fire andre restauranter. Vi er alle meget forskellige, men vi har det til fælles, at vi har nogle af byens bedste beliggenheder, og det skal vi udnytte, siger Kristian Rise og fortsætter:

- Gennem dette samarbejde håber vi at kunne lokke endnu flere gæster ned og nyde deres mad og drikke i de fantastiske omgivelser på Aalborg havnefront.

Samarbejdet mellem de fem restauranter består blandt andet af en række arrangementer, som indtil videre har budt på et fælles kokketræf, der blev udsolgt på kun tre timer. De kommende måneder vil byde på endnu flere arrangementer som blandt andet food walks og spisning med live-musik på havnefronten.

Du kan læse mere om Bistro V her

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.