23-årig anholdt med sprængstoffer

Bomberyddere måtte natten til onsdag tilkaldes og fjerne sprængstoffer fra lejlighed i Brønderslev

Jens Hukiær
Politiet afspærrede området omkring adressen JKrogensgade 10 og havde Forsvarets bomberyddere ude for at fjerne sprængstoffet. Foto: Lars Pauli
Retspleje 25. juni 2014 08:39 - Opdateret 25. juni 2014 15:59

BRØNDERSLEV: En 23-årig mand fra Brønderslev blev natten til onsdag anholdt for at være i besiddelse af sprængstoffer.

- Vi var ved 02-tiden i Brønderslev i en anden politimæssig anledning, og her blev patruljen opmærksomme på den 23-årige, som er kendt af os i forvejen for forskellig kriminalitet. Det viste sig, at han lå inde med eksplosivstoffer i sin lejlighed på Krogensgade 10, oplyser politiinspektør Michael Kjeldgaard, chef for Den centrale Efterforskning ved Nordjyllands Politi.

Området blev afspærret, og Forsvarets bomberyddere blev tilkaldt. De sikrede sprængstoffet og fik det transporteret væk.

Ikke banderelateret

- Vi er i gang med kriminaltekniske undersøgelser i lejligheden, og vi fremstiller den 23-årige i et grundlovsforhør senere onsdag, siger politiinspektøren.

Han forventer, at grundlovsforhøret kommer til at foregå for lukkede døre, da der ifølge ham er en del efterforskning, der skal i gang efterfølgende.

Michael Kjeldgaard vil ikke sige noget om mængden af sprængstof i den 23-åriges lejlighed, men siger i øvrigt, at den 23-årige og dennes besiddelse af sprængstoffer ikke sættes i forbindelse med bandekriminalitet.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...