300 besøgte Café Kox

Masser af nyskabelser i cafeen, og de blev godt modtaget

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:Café Kox i Brønderslev har oplevet stor opmærksomheden på sin to-års fødselsdag. Festen er dog ikke helt slut. Fra onsdag til fredag er der et specielt tilbud på den nye Kox Dox Deluxe.

Medarbejderne havde travlt op til Café Kox’s fødselsdag. Derfor var det en stor glæde for dem at opleve, at den nye indretning fald i god smag hos de besøgende.

Omkring 300 personer valgte at lægge vejen forbi Café Kox. Der blev spist flere end 200 bøfsandwich og vi fik ekspederet hele kagemanden.

- Vi fortsætter festen med et introduktionstilbud på vores helt nye Kox Dox Deluxe, fortæller projektleder Anne Kirstine Lund Mathisen, AOF Vendsyssel.

- Vi fik også besøg af gruppe drenge fra produktionsskolen, der kiggede forbi med en flaske vin.

Caféens kok, Morgen Hansen, tog glad imod.

- Kagemanden blev spist, og der var også mange, der benyttede sig af muligheden for at smage vores nye, gammeldags bøfsandwich - flere end 200 bøfsandwich blev langet over bordet. Så mange, at den fortsat vil være at finde på menukortet.

Det glæder medarbejderne i caféen, at de nye lokaler blev taget så godt imod.t, lagde især vægt på ”hygge” i deres vurdering af de nye lokaler.

Jeanette Trudslev havde følgende indtryk af den nye indretning:

- Min søster og jeg er opvokset her i Brønderslev, og jeg bor her nu. Jeg har været på caféen mange gange, og jeg synes, her er blevet meget mere hyggeligt end før, hvor det var mere sterilt med alt det hvide. Jeg tror, det er trætingene, og reolerne med de forskellige varer, der er med til at hygge. Og så er her rigtig god stemning - som altid!

- Også vores stamgæster tog godt imod forandringerne i caféen, fortæller Anne Kirstine Lund Mathisen.

Gensynsglæden er gensidig, når stamgæster som Bente Olesen (53 år) lægger vejen forbi. Bente Olesen, der var på besøg sammen med sin datter, Trine Olesen (33 år), begge fra Brønderslev, fortæller her om sit forhold til caféen og sine tanker om caféens socialøkonomiske idé:

- Vi kommer på Café Kox fast tre gange om ugen plus det løse. Nogen gange kommer vi her flere gange. For os er det en måde at komme ud på, se lidt folk og hygge os. Vi er glade for personalet, og vi får en sludder med dem, når vi er her.

- Modtagelsen er rigtig god - de har alle sammen deres egen gode måde at være på. Og så betyder den sociale idé også meget for os. Det er spændende at følge med i medarbejdernes udvikling - og vi synes, vi har set en stor udvikling hos mange af medarbejderne hernede. Vi synes, den nye indretning er hyggelig.

Det er naturligvis en stor glæde for medarbejderne i caféen at anstrengelserne op til åbningen er blevet så godt modtaget. Om indretningen og arbejdet op til åbningen siger medarbejder Kristian Jensen (23 år) fra Brønderslev:

- Det har selvfølgelig været lidt forvirrende her op til åbningen, men det er gået godt. Vi har haft travlt, men det har man jo prøvet før. Jeg har hjulpet med at bære en masse af de ting ind, som vi har haft brug for til den nye indretning - og så har jeg samlet nogle nye stole, vi har fået. Plus en masse andre, praktiske ting.

Jeg synes, det er super flot med de nye skilte og teksterne på væggen, det er super fedt. Rumdelerne kan jeg også rigtig godt lide. De er flotte, og så giver de nogle muligheder i forhold til indretningen af bordene.

- Vi fortsætter festen lidt endnu med et tilbud på endnu en tilføjelse til vores menukort, fortæller Anne Kirstine Lund Mathisen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.