300 så Grease på Hadsund Skole

50 elever fra Hadsund Skole har opført historien om seje Danny og søde Sandy, der sommerforelsker sig. ?Arkivfoto: Torben Hansen
3. april 2017 11:29 - Opdateret 3. april 2017 11:31

HADSUND: Omkring 300 forældre og søskende var et begejstret publikum, da elever på Hadsund Skole forleden aften opførte musicalen Grease. Eleverne har øvet sig ihærdigt på opførelsen hver onsdag de seneste otte måneder.

- Vi har knoklet i mange timer, både i skoletiden og fritiden. Dette har dog ikke været noget, som vi har været trætte af, da vi har fået et rigtig godt fællesskab på tværs af klasser og årgange, beretter fire elever fra 9. klasse - Mathilde Elisabeth Neve Pedersen, Caroline Amalie Redder Andersen, Kathrine Hjelm og Christian Nymann Jensen.

Eleverne har nydt at være sammen med deres lærere Michel Aubert og Pia Sundgård Jensen på en ny måde. De har lært at fatte mod foran andre mennesker, hvilket helt sikkert vil hjælpe dem, når de skal til eksamen. Undervejs har de fået god hjælp af skolens tekniske personale, folk fra linjen "mærk verden" og to gæstelærere fra Mariagerfjord Kulturskole, Jens M. Madsen og Kirsten Pallesen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...