34-årig fængslet for voldtægt af 9-årig pige

Manden nægtede sig skyldig i voldtægt, men blev fængslet fire uger for voldtægt af pige som han samlede op ved Legind Sø

Jens Hukiær
Voldtægten af den 9-årige pige fandt muligvis sted ved Legind Sø på Mors. Derfor var et stort område ved søen afspærret både torsdag og fredag, mens eftersøgningen efter tekniske beviser fandt sted på stedet. Foto: Bo Lehm
Herning 23. juni 2018 16:21 - Opdateret 26. juni 2018 08:16

HERNING: En 34-årig mand er ved et lukket grundlovsforhør ved Retten i Herning blevet fængslet i fire uger frem til 20. juli sigtet for voldtægt og frihedsberøvelse af en blot ni år gammel pige fra Vinderup nord for Holstebro.

Det oplyser anklager Iben Bøttker fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Voldtægten var årsagen til en storstilet eftersøgning af tekniske beviser ved Legind Sø på Mors torsdag og fredag, hvor et stort område var afspærret af politi og hjemmeværn.

- Manden blev fængslet på begrundet mistanke om, at han har begået voldtægten og foretaget frihedsberøvelsen af pigen. Fængslingen skete også for at være sikker på, at manden ikke går ud og foretager sig noget tilsvarende - altså gentagelsesrisikoen - og endelig fordi han måske ville påvirke vidner, forklarer anklageren.

Hun vil ikke udtale sig om den 34-åriges fortid, da grundlovsforhøret var lukket.

- Det kan jeg ikke udtale mig om. Men det er jo tit fordi, der er en eller anden fortid, eller der er noget, der indikerer, at en person kan gøre noget lignende igen, siger anklageren.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...