Voldtægt

Mand sigtet for voldtægt af 9-årig pige - han er også sigtet i Emilie Meng-sagen

Den 34-årige mand som blev varetægtsfængslet i fire uger for voldtægt og frihedsberøvelse er stadig sigtet for drabet på den 17-årige Emilie Meng fra Korsør

Voldtægten af den 9-årige pige var årsagen til en storstilet eftersøgning af tekniske beviser ved Legind Sø på Mors torsdag og fredag i sidste uge, hvor et stort område var afspærret af politi og hjemmeværn. Foto: Bo Lehm

Voldtægten af den 9-årige pige var årsagen til en storstilet eftersøgning af tekniske beviser ved Legind Sø på Mors torsdag og fredag i sidste uge, hvor et stort område var afspærret af politi og hjemmeværn. Foto: Bo Lehm

LEGIND: Den 34-årige mand som ved et lukket grundlovsforhør ved Retten i Herning i lørdags blev fængslet i fire uger frem til 20. juli sigtet for voldtægt og frihedsberøvelse af en blot ni år gammel pige fra Vinderup nord for Holstebro har tidligere været anholdt og er stadig sigtet for drabet på den 17-årige Emilie Meng fra Korsør. Det skriver B.T.

Voldtægten af den 9-årige pige var årsagen til en storstilet eftersøgning af tekniske beviser ved Legind Sø på Mors torsdag og fredag i sidste uge, hvor et stort område var afspærret af politi og hjemmeværn.

Emilie Meng forsvandt natten til 10. juli 2016 efter en bytur og blev sidst set ved stationen i Korsør. Halvanden måned efter Emilie Mengs forsvinden blev den nu 34-årige mand anholdt og sigtet for drabet.

Efter Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi havde undersøgt hans køretøjs navigation og angiveligt konstateret, at han ikke havde været i Korsør den pågældende nat, Emilie Meng forsvandt, blev han løsladt igen. Uden at have været stillet for en dommer.

Politiet har dog valgt at opretholde sigtelsen.

- Politiet har ikke frafaldet sigtelsen mod min klient i forbindelse med Emilie Meng-sagen. Men det forventer jeg sker. Der er jo ingen forældelsesfrist i drabssager, så politiet kan opretholde sigtelsen. Men det er min klare forventning, at den vil blive frafaldet, siger advokat Jesper Gad til B.T. Han er beskikket forsvarer for den varetægtsfængslede lastbilchauffør.

Vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil hverken be- eller afkræfte, om sigtelsen mod den 34-årige er opretholdt.

Lastbilchaufføren er ifølge Ekstra Bladet tidligere idømt en årelang fængselsstraf for voldtægt af en 12-årig pige på Djursland i 2007. Forbrydelsen skete, da manden var 23 år gammel.

Den 34-årige mand nægter sig skyldig i frihedsberøvelse og voldtægt af den 9-årige pige.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst