35-årig mand sporløst forsvundet

Politiet står uden spor i eftersøgning af savnet frederikshavner - opdateret kl. 12.44.

Camilla Gade
Privatfoto.
Forsvundne 29. oktober 2013 10:17 - Opdateret 6. november 2013 10:21

FREDERIKSHAVN: Eftersøgningen af den 35-årige Rune Holm fra Frederikshavn, der har været forsvundet siden lørdag formiddag, overgår nu til lokalpolitiet i Frederikshavn.

Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, Poul Badsberg.

Intet at gå efter

- Vi har ikke noget konkret at gå efter. Ingen i familien har haft kontakt med ham, og vi ved ikke, hvor vi skal lede. Vi må se, hvad der sker, siger vagtchefen.

Mandag var hundepatruljer ude og afsøge et stykke skov nær mandens bopæl, men uden resultat. Og nu bliver altså eftersøgningen overflyttet til det lokale politi i Frederikshavn.

Politikommissær Kaj Verner Jensen fra Lokalpolitiet i Frederikshavn oplyser, at Rune Holm er psykisk syg, og at man frygter for hans helbred.

Hjælp fra offentligheden

Rune Holm har skiftet navn flere gange. Han har tidligere heddet Rune Kristensen, Hans Jørgen Kristensen og Hans Jørgen Holm Kristensen.

Lokalpolitiet i Frederikshavn har indstillet den praktiske eftersøgning og håber at høre fra alle, der kan have oplysninger om, hvor den forsvundne mand befinder sig, siger politikommissær Kaj Verner Jensen.

Rune Holm beskrives som dansk, lidt mørk i huden, 180 cm. høj, slank og har formentlig mørke bukser og en trøje og dynevest på.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...